Teško je ozlijeđen: Kod Đakova stradao vozač motora s požeškog područja

Autor: D.K.
blank

Foto: 24sata.hr

POŽEGA/ĐAKOVO – Prema pisanju portala www.24sata.hr, u sudaru kamiona i motocikla na cesti između Đakova i Našica jučer je poslije podne ozlijeđen motociklist. 24sata.hr neslužbeno doznaje da je motociklist prebrzo uletio u zavoj i podletio pod kamion u selu Potnjani, 15-ak kilometara od Đakova, zbog čega je promet prema Našicama bio blokiran.

– Rekli su nam da je motorist kritično. Odvezli su ga vjerojatno u bolnicu u Osijek – rekla je za 24sata.hr čitateljica.

Na naš upit glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske potvrdio nam je da se radi o vozaču motora s područja Požege, rođenom devedesetih godina, te da je u nesreći zadobio teške tjelesne ozljede.

Svjedoci smo, nažalost, da medijski prostor gotovo svakodnevno pune vijesti o stradavanju motociklista. U srijedu su se u Požegi dogodile dvije nesreće s ozlijeđenim motociklistima, a u jednoj od njih život je izgubio 41-godišnjak. Jučer je u Jakšiću lakše ozlijeđena motociklistica, a s lakšim je ozljedama prošao i motociklist koji je sudjelovao u prometnoj nesreći u srijedu poslije podne u Dubrovačkoj ulici u Požegi.

Je li u pitanju neoprez motociklista ili vozača automobila, odnosno kamiona, teško je zaključiti. No, ono što je zasigurno jasno jest da je u prometu dolaskom lijepog vremena povećan broj biciklista i motociklista. Stoga, obostranog opreza nikad dovoljno!

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića