Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
MANIFESTACIJA PODNO KRNDIJE

Tena i Tinki te Hrvoje i Skar pobjednici na Reviji pasa u Kutjevu

PRIJE 1 TJEDAN
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 TJEDAN
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Ljepotu, razigranost, poslušnost i druge odlike, njih 22 sa svojim vlasnicima, pokazali su psi različitih pasmina na Reviji pasa u Kutjevu. U mjesto podno Krndije došli su vlasnici sa svojim četveronožnim ljubimcima iz Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije te njih najviše iz domaće Požeško-slavonske.


Grad Kutjevo je ponosni pokrovitelj manifestacije uz tvrtku Husse na kojoj je sve na početku pozdravio i dobrodošlicu poželio gradonačelnik Josip Budimir.


-U sklopu Kutjevačkog ljeta održava se 70-ak različitih manifestacija na našem području, među kojima je i ova Revija pasa. Moram priznati da mi je ova manifestacija jedna od najdražih. Prošle godine smo krenuli s istom, a već ove godine je vidljiv ogroman pomak te se nadam da će tako biti iz godine u godinu. Mogu reći da možda i nismo očekivali toliki broj vas, vlasnika pasa – vaših ljubimaca. Od srca vam hvala na dolasku. Nestrpljivo čekam narednu godinu, a možda i ja povedem svog ljubimca koji je još mlad i nestašan zbog čega ga ove godine nisam poveo – rekao je gradonačelnik Kutjeva Jospi Budimir završavajući sa dvije poslovice, „Tko ne voli pse ne voli niti ljude“ i „Pas je čovjekov najbolji prijatelj“.


Revija je prikazana u dvije kategorije, Dijete i pas te Vlasnik i pas na kojoj se u pauzi predstavljanja između kategorija u pokaznoj vježbi poslušnosti predstavila Brita sa svojom vlasnicom Sandrom Križanović kojima je potporu davala ekipa Ane Marković Vostog s malim rukometašima.


Prema ocjeni stručnog žirija u kategoriji Dijete i pas prvo mjesto odnosi Tena i Tinki, drugo, Anastazija i Šeri, a treće Kristijan i Aston. U kategoriji Vlasnik i pas prvo mjesto pripalo je Hrvoju Muževiću i Skaru, drugo Mariji i Šeri, a treće Jeleni i Eniji.


Na Reviji pasa predstavila se Udruga Srce lutalica iz Frkljevaca koji su došli s nekoliko pasa spremnih za nove vlasnike i novi dom.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo