TELEFONSKE ANKETE NA DJELU: (Ne) poznata imena kandidata za župana i gradonačelnika Požege – među njima ima i novih osoba

Autor: Jelenko Topić

Svega je tri  i pol mjeseca do lokalnih izbora, a oni su tema mnogih razgovora i kombinacija. U političkim strankama požeškog kraja osjeti se živost, a neke su najavile ovih dana isticanje kandidata za najodgovornije funkcije tj. za župana, te gradonačelnike i načelnike općina. Očekivanja su da paralelno sa isticanjem kandidata za te funkcije istaknu i imena za njihove zamjenike, kojih će sada biti manje nego na prošlim izborima.

Čini se da neke stranke imaju dovoljno novca pa su krenula i predizborna istraživanja među biračima kako bi to pomoglo strankama o odlučivanju. Ovih dana jedna zagrebačka tvrtka telefonskim pozivima provodi anketu na području grada Požega. Ime tvrtke nismo saznali, a ni naručitelja tog posla jer je to poslovna tajna! No, saznali smo s kojim se imenima barata kao kandidatima za dvije ključne požeške pozicije.

Tako anketari postavljaju pitanje biračima kojemu kandidatu ćete dati glas za gradonačelnika Požege gdje su ponudili imena Željko Glavić (HDZ), Mitar Obradović (SDP), Josip Ređo (Most) i Ivan Kajinić (Domovinski pokret).

Lista kandidata za župana Požeško-slavonske županije po toj anketi je malo veća. Ponuđeni su kao kandidati Antonija Jozić (HDZ), Luka Samardžija (SDP), Hrvoje Galić (Most), Mirela Mezak Matijević (Domovinski pokret) i Alojz Tomašević (nezavisni kandidat).

Rezultate navedene ankete zasigurno nećemo moći dobiti i objaviti jer je riječ o internom istraživanju, ali ono može biti korisno kao orijentacija nekoj političkoj opciji za provođenje promidžbenih i drugih aktivnosti tijekom predizbornog razdoblja.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88