Tamburaši “Posegana” snimili novu pjesmu i najnoviji spot

Autor: DK

POŽEGA – Tamburaši tamburaškog sastava “Posegana” snimili su novi singl, do sada četvrti po redu, koji se zove „Da uz tebe dišem“. Uz novi singl u završnoj je fazi i snimanje kadrova najnovijeg spota koji bi do kraja ovog mjeseca trebao ugledati “svjetlo dana”.

U svakom slučaju mladi vrsni tamburaši “Posegana” zaslužuju medijsku pozornost zbog svih dosadašnjih dostignuća. Dokazali su i pokazali da znaju, mogu i hoće iz kojeg su se razloga i popeli na sam vrh ljestvice tamburaških sastava u Hrvatskoj.

“Posegana“ je sastav osnovan 2013. godine u Požegi. Članovi sastava glase kao vrsni tamburaši, koji su kroz dugi niz godina bili članovi u najboljim požeškim tamburaškim orkestrima. Iza njih stoje brojni uspjesi na festivalima i natjecanjima, kako u Hrvatskoj, tako i inozemstvu. Ono čime se posebno ponose je činjenica da su jedini tamburaški sastav koji je posjetio Kinu, na 25-to dnevnoj turneji, gdje su imali mogućnost predstaviti svoj umjetnički rad.

Prema riječima prof. Saše Botičkog, autori nove pjesme su njihovi poznati suradnici, Marko Tomasović, Štefania Soldan i njihov dragi prijatelj Zvjezdan Marijanović koji je dao sve od sebe kako bi najnovija pjesma što bolje zvučala i bila u što prepoznatljivom štihu.

-Pjesma je snimana u Hard work studiju u Požegi kao i sve naše pjesme, a spot će biti djelo Gorana Conjara iz Gamma-video studija iz Nove Gradište s kojim smo radili i naš zadnji spot. Prije smo znali uvijek puštati pjesme prije spota ali ovaj put pjesma će biti puštena zajedno sa spotom tako će biti zanimljivije jer će slušatelji vidjeti i čuti pjesmu po prvi put zajedno – ističe Saša i dodaje kako očekuju za 15-tak dana da će biti premijera pjesme o čemu će biti svi mediji obaviješteni uz više informacija o spotu i njihovim budućim planovima.

Za očekivati je da će se nova pjesma „Da uz tebe dišem“ svidjeti slušateljima kao i ona “Doživotno tvoj” koja ide prema milijun pregleda na youtubeu.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: