Tamburaši “Posegana” snimili novu pjesmu i najnoviji spot

Autor: D.K.

POŽEGA – Tamburaši tamburaškog sastava “Posegana” snimili su novi singl, do sada četvrti po redu, koji se zove „Da uz tebe dišem“. Uz novi singl u završnoj je fazi i snimanje kadrova najnovijeg spota koji bi do kraja ovog mjeseca trebao ugledati “svjetlo dana”.

U svakom slučaju mladi vrsni tamburaši “Posegana” zaslužuju medijsku pozornost zbog svih dosadašnjih dostignuća. Dokazali su i pokazali da znaju, mogu i hoće iz kojeg su se razloga i popeli na sam vrh ljestvice tamburaških sastava u Hrvatskoj.

“Posegana“ je sastav osnovan 2013. godine u Požegi. Članovi sastava glase kao vrsni tamburaši, koji su kroz dugi niz godina bili članovi u najboljim požeškim tamburaškim orkestrima. Iza njih stoje brojni uspjesi na festivalima i natjecanjima, kako u Hrvatskoj, tako i inozemstvu. Ono čime se posebno ponose je činjenica da su jedini tamburaški sastav koji je posjetio Kinu, na 25-to dnevnoj turneji, gdje su imali mogućnost predstaviti svoj umjetnički rad.

Prema riječima prof. Saše Botičkog, autori nove pjesme su njihovi poznati suradnici, Marko Tomasović, Štefania Soldan i njihov dragi prijatelj Zvjezdan Marijanović koji je dao sve od sebe kako bi najnovija pjesma što bolje zvučala i bila u što prepoznatljivom štihu.

-Pjesma je snimana u Hard work studiju u Požegi kao i sve naše pjesme, a spot će biti djelo Gorana Conjara iz Gamma-video studija iz Nove Gradište s kojim smo radili i naš zadnji spot. Prije smo znali uvijek puštati pjesme prije spota ali ovaj put pjesma će biti puštena zajedno sa spotom tako će biti zanimljivije jer će slušatelji vidjeti i čuti pjesmu po prvi put zajedno – ističe Saša i dodaje kako očekuju za 15-tak dana da će biti premijera pjesme o čemu će biti svi mediji obaviješteni uz više informacija o spotu i njihovim budućim planovima.

Za očekivati je da će se nova pjesma „Da uz tebe dišem“ svidjeti slušateljima kao i ona “Doživotno tvoj” koja ide prema milijun pregleda na youtubeu.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot