Tamara Puač: Hrabra, britka, oštroumna i pravedna…istinski borac za ravnopravnost svih nacionalnosti

Autor: PROMO

Nikad uzavrelija predizborna kampanja na političkoj sceni srpske nacionalne manjine u Požeško-slavonskoj županiji. Uljuljani i uspavani nacionalnomanjinski „bazen“ itekako je uzburkala nezavisna kandidatkinja Tamara Puač. Dvadeset godina ova mlada političarka prisutna je na političkoj sceni grada Požege. Od prvog dana u političkom smislu zrelija i hrabrija i od moćnijih političkih vukova koji su se nerijetko krili iza stranke, ljudi, institucija.

Tamara Puač svoje je bitke vodila uglavnom sama, bez straha i zadrške, a i najljući politički protivnici priznaju joj neizmjeran trud, terenski rad, angažman u svakom pa i političkom pogledu.

U izbore za dožupanicu – predstavnicu srpske nacionalne manjine ulazi s konkretnim i jasnim ciljevima:

– Pripadnicima srpske nacionalne manjine s teškim životnim uvjetima osigurati dostojanstven život. Kupiti drva, nabaviti peć, osigurati namirnice, posjetiti bolesne, odvesti k liječniku, porazgovarati…..da, to su minimumi koje svi pa i srpski žitelji moraju imati.

A je li netko o tome do sada vodio brigu?!

– Visokoobrazovani, ugledni i situirani pripadnici srpske nacionalne manjine zaslužuju više….obrazovanje, kultura, religija, stručna suradnja samo su neki od načina na koji svoj identitet, nacionalnu pripadnost i ljubav prema korijenima možemo i moramo njegovati.

A je li netko o tome do sada vodio brigu?!

Tamara Puač, kao pripadnica mlade generacije, u svojim političkim istupima nerijetko ističe:

 „Ovo je naša domovina, drugu nemamo, volimo ju, ali stigma krivih političkih odluka, raznih etnopolitičkih profitera koji nas svojim odlukama i istupima svrstavaju u građane drugog reda, koji nas međusobno dijele i svade, umjesto da nas spajaju i okupljaju, koji među nama samima prave razliku kako bi ostvarili svoje osobne interese, ne bi trebali egzistirati u političkom prostoru“.

  Zašto dati glas Tamari:

  • Politički obrazovana, iskusna i hrabra….razotkrila je mnoge gospodarske i političke afere i, dakako, ne namjerava stati u borbi za pravedniji život
  • Interesi malog čovjeka uvijek su na prvom mjestu
  • Politiku vodi razumom i srcem, nikad osobnim interesima
  • Spremna uhvatiti se u koštac sa svim problemima, riješiti ih i ići korak dalje
  • Za Tamaru je svaki čovjek jednako vrijedan!

16. svibnja izađite na izbore, ZATRAŽITE uz redovne glasačke listiće i svoj listić za predstavnika manjinskog dožupana i podržite TAMARU PAUČ!

“Zajedno gradimo odnose koji su međusobno narušeni, očuvajmo svoju baštinu i sačuvajmo dostojanstvo koje su nam utkali naši stari!

Tamara Puač (foto: Jutarnji list)

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88