Svetom Nikoli u podjeli poklona čaglinskim osnovnoškolcima pomogli načelnik općine i ravnateljica škole

Autor: D.K.

ČAGLIN – Iako je sveti Nikola i ove godine imao jako puno posla i i donijeti darove za dobru djecu ipak je stigao i u čaglinsku školu gdje su mu se djeca jako obradovala. Ona djeca koja su malo živahnija i manje poslušna obećala su da će biti u buduće dobra pa su sa sv. Nikolom uspjeli dogovoriti da i njih daruje. Obišao je sv. Nikola kako matičnu tako i sve područne škole uz kojeg se uvijek prikradao i krampus očekujući da će i za njega biti posla, ali pogriješio je.

Djeca su na svim mjestima s nestrpljenjem očekivala sv. Nikolu, a kad se pojavio samo su mu pričala kako su cijele godine bili dobri i poslušni te da će takvi i ostati. Budući da se sv. Nikola uvjerio kako su djeca doista dobra zapovjedio je krmapusu da bez odgode napusti djecu jer ona s njim nemaju što raditi.

Zadovoljan što su mu priredili tako lijep doček, Sv. Nikola je srdačno zahvalio učenicima na toplom prijemu te je u pratnji načelnika općine Čaglin Dalibora Bardača i ravnateljice škole Slađane Švajda podijelio slatke darove.

Više iz kategorije