Svečano obilježena 24. obljetnica HDZ-a u Požegi

Autor: DK

Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi 7POŽEGA – Brojne kritike upućene su na račun vladajuće koalicijske vlasti sa velike obljetnice HDZ-a u Požegi. Nizale su se optužbe govornika koji su se izmjenjivali i dobivali velike ovacije podrške u restoranu “Sara” gdje se odazvalo preko tisuću članova i simpatizera stranke.

Nije manjkalo niti samohvale za dostignuća koja su postignuta na lokalnim izborima, posebice u Požeško-slavonskoj županiji i dobivanju gradonačelnika Požege iz redova HDZ-a.

Među govornicima bili su predsjednik GO HDZ-a Požege Ante Šolić, gradonačelnik Požege Vedran Neferović, predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a Milan Kovač, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, Franjo Lucić, predsjednik HDZ-a Požeško-slavonske županije i kao šlag na kraju predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi - Lucić, Karamarko, Neferović Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi - Tomislav Karamarko Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi - Franjo Lucić Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi - Milan Kovač Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi - župan Tomašević Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi - Ante Šolić Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi, gradonačelnici i načelnici općina Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi Obilježavanje 24. obljetnice HDZ-a u Požegi

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića