Dočeci 2020.: U požeškoj pješačkom zoni Libreto, u restoranima brojni glazbeni sastavi, a u Grabarju DJ Krmak

Autor: Jelenko Topić

Nekoliko dana prije ulaska u Novu 2020. godinu pri kraju su pripreme svečanih dočeka. Bit će ih dosta ponajprije u ugostiteljskim objektima, dvoranama, domovima, te jedan u požeškoj Pješačkoj zoni.

Koliko nam je poznato turistička zajednica grada Požege priprema jedini organizirani doček na otvorenom prostoru i to kod Poslovnog centra gdje će nastupiti požeški glazbeni sastav Libreto pod vodstvom Stjepana Blažanina. Susjedna Pleternica već nekoliko godina nema doček u tom terminu već u svome središtu organizira na Silvestrovo oko podneva svečanost, prvenstveno za najmlađe, a nastupit će tamburaši.

Najveći će dočeci biti u dvoranama ovaj puta u Provansi(Zagrađe) gdje će nastupiti sastav Estrada, Bijeloj kući(Blacko) uz Bisernicu, Hondi u Jakšiću uz Premium band, GF(Nova lipa) uz Prestige band, dvorani Luki(Požega) uz Nehajske bećare itd.

Po kapacitetu dvorane veliki doček će biti i u Panonskom otoku(Grabarje) gdje će gostovati DJ Krmak uz još jednu solisticu te vrste glazbe.

U restoranu Zlatni Lug svirati će Danko i Cocktail, u Grginom dolu novogradiški TS Merak, tamburaši Srce bećarsko će i ove godine svirati i pjevati u domu Lovačkog društva Psunj u Orljavcu, Vertigo band u restoranu Cool u sastavu Color trgovine, zatim Majestic band(bivši Bankrot) u restoran Schoon blick u Vetovu, skupina Gold u Doljanovcima, a svoj doček po tradiciji u planinarskom domu Lapjak u Velikoj imaju planinari požeškog Sokolovca.

Prema dostupnim informacijama neki glazbeni sastavi požeškog kraja tu noć će nastupiti u susjednim mjestima, a pojedinici glazbenici koji sviraju u sastavima okolnih gradova bit će na dočecima širom Slavonije.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek