Sve ukazuje na težnju Kutjevčana ka trećoj ligi – pripreme u Mađarskoj ozbiljnost i odgovornost na treninzima te novi igrači….

Autor: DK

Nogometašima Kutjeva u prijateljskoj odigranoj utakmici nije uspjela visokorangirana trećeligaška momčad Sloge iz Nove Gradiške zatresti mrežu na domaćem tetenu.

Na Facebook stranici NK Kutjevo navodi se kako su seniori odigrali pretposljednji pripremni ogled i posljednji gostujući, a s teškog gostovanja u Novoj Gradišci kod visokorangiranog trećeligaša Sloge vratili su se neporaženi. Nadalje se navodi kako pogodaka nije bilo i to je jedino što je na toj utakmici nedostajalo.

-Bili su naši igrači bliže pogotku no napadači nisu bili dovoljno koncetrirani. Drugu utakmicu u nizu mreža je ostala netaknuta, a ovoga puta su poluvrijeme među vratnicama podijelili Luka Tokić i novi vratar Alen Leist – navodi se na FB NK Kutjevo uz napomenu kako se predstavio i novi igrač Mario Desnica, a da će kompletno predstavljanje momčadi biti u subotu kada budu Kutjevčani ugostili Lipik.

Može se slobodno reći da nogometaši Kutjeva imaju snagu i jakost što su im sigurno doprinijele nedavne “mini” pripreme u Mađarskoj, gradu Šiklošu, na kojima je bila seniorska momčad.

Na pripremama u Šiklošu Kutjevčani su odradili četiri zahtjevna treninga i jednu utakmicu koju su odigrali s domaćinom na njihovom stadionu kojega su im nesebično dali na korištenje.

Kutjevčani su pobjedili domaćina 2:0 a oba pogotka je postigao raspoloženi Stjepan Vasić.

Na FB stranici NK Kutjevo navodi se kako su svi igrači u Šiklošu odradili vrlo dobru i zahtjevnu utakmicu protiv vrlo čvrstog suparnika pa je i liječnička služba imala dosta posla.

-Za pohvalu je svakako i vratar Luka Tokić koji je s nekoliko dobrih intervencija nakon trećeg pokušaja očuvao mrežu netaknutom -zaključili su Kutjevčani.
Foto: Arhiva, pozega.eu

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: