Sve raspoložive policijske snage nadziru brzinu kretanja na svim važnijim prometnicama: U prva tri mjeseca na požeško-slavonskim cestama utvrđeno više od tisuću dvjesto prekršaja

Autor: DK
blank

Gotovo sve raspoložive policijske snage su na svim značajnijim prometnicima na području cijele Republike Hrvatske, pa tako i na onima u Požeško-slavonskoj županiji.

blank

Policijski službenici od ranog jutra su i na važnijim prometnicama koje pokriva Policijska uprava požeško-slavonska gdje će provoditi 24-satni pojačan nadzor usmjeren na brzinu kretanja, ali i druge prekršaje.

blank

-I ove godine, temeljem Plana organizacije TISPOL – mreže prometnih policija država Europe održat će se 24-satni nadzor brzine na području cijele Republike Hrvatske. Kako brzina i dalje ostaje vodeći uzrok najtežih prometnih nesreća i smrtnog stradavanja, ova akcija ima za cilj pridonijeti smanjenju stradavanja i povećanju svijesti vozača o nepotrebnom i opasnom prekoračenju zakonskih ograničenja te brzini neprilagođenoj uvjetima na cestama. Stoga će se danas na području svih Policijskih uprava pa tako i naše provoditi kontinuirani nadzor brzine kretanja vozila. Akcija je već najavljena na web stranicama svih Policijskih uprava, a građanima je ponuđena mogućnost da predlože lokacije za mjerenje brzine – rekla je Nikolina Janković, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske dodajući da što se tiče prekršaja koji se odnose na brzinu kretanja, na području Policijske uprave požeško-slavonske tijekom 2018. godine evidentirano je 4.944 prekršaja brzine, dok je u prva tri mjeseca ove godine evidentirano njih 1.224.

Vozači oprez jer policija nema milosti!

blank
close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića