Sve je spremno, Branko Uvodić odradio probe s izvođačima za današnje snimanje „Lijepom našom“ od 19.30 sati na Trgu bećarca u Pleternici /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Izuzetno lijep ambijent Trga bećarca u Pleternici dobio je novi izgled jer je snimateljsko-scenska i producentska ekipa Hrvatske televizije tu postavila veliku pozornicu gdje se u četvrtak od 19.30 sati snimaju dvije emisije popularnog serijala „Lijepom našom“.

Pod dirigentskom palicom „šefa parade“ tj. urednika i voditelja Branka Uvodića obavljene su u srijedu probe sa kulturno-umjetničkim društvima, te dijelom tamburaških sastava i drugih izvođača kako bi bili što spremniji za nastup i snimanje.

Kako je poznato ulaz na taj spektakl se ne naplaćuju zahvaljujući potpori grada Pleternice i suradnji sa Hrvatskom televizijom, a  program je izuzetno bogat i sadržajan.

Tako će nastupiti KUD Orljava(Pleternica), GKUD Požega, Seljačka sloga (Prekopakra), zatim KUD Zagrađe, Zavičajno KUD Rama,  MPS Grabarčani iz Grabarja, TS De Gotho(Grabarje), Zlatna dolina(Požega), Borna Erjavac, Alojz Tomašević, Ana Baketarić, Satir(Davor), Požeški tamburaši (Požega), Tkanica(N. Gradiška), Bisernica (Požega), Garavuše (Kutjevo), Posegana(Požega), Čokanj(Našice), Žeteoci(Osijek), Slavonski dukati(Đakovo), Dike(Vinkovci), Fijaker(Osijek), Cecilija, Boris Ćiro Gašparac, Stjepan Jeršek Štef, Hanka Paldum i Krunoslav Kićo Slabinac. Na kraju snimanja stotinu tamburaša će zasvirati i zapjevati popularni bećarac. 

Očekuje se da će sve potrajati do 23 sata nakon čega će HTV montirati dvije emisije te ih emitirati u redovnom terminu na Pravom programu HTV-a 21. i 28. rujna.

Foto: D. Krstanović [FGAL id=261237]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: