Susret s papom Franjom u Sarajevu (foto galerija)

Autor: Požega Portal

DSCN3377 (Small)SARAJEVO / POŽEGA – Naš čitatelj Lovro Oberan iz Eminovaca ustupio nam je fotografije i ukratko prepričao nezaboravan doživljaj u Sarajevu prilikom hodočašća i susreta sa papom Franjom.

-Bilo je to moje najljepše hodočasničko putovanje. Bio sam na mnogim hodočašćima ali ovo ostavlja veliki pečat u mom srcu koji će ostati dokraja mog života. Sređujem dojmove i “vraćam film” unazad kako bi vratio ono posebno raspoloženje koje je tada vladalo dok sam bio u Sarajevu, na stadionu, za vrijeme boravka pape Franje – vidno uzbuđen prepričava nam svoje doživljaje Lovro koji je određene posebnosti zabilježio foto objektivom.

Kako nam je nadalje govorio došli su u “cik zore” oko 5 sati ujutro, svi pomalo fizički umorni ali odmornog duha. Tražili su svoje mjesto koje im je određeno kako bi se mogli sabrati i pripremiti sa svečanu euharistiju koju je predvodio Sveti otac papa Franjo. Do početka euharistije bilo je i ugodnih razgovora, neki su pjevali, neki se odmarali, neki molili a bilo je i onih koji su se upoznavali sa novim ljudima i tako stvarali prijateljstva.

Puno bi se toga još moglo reći i napisati ali Lovro je još uvijek pod dojmovima a koliko se može zaključiti možda trenutno i nema mnogo onih riječi kojima bi se moglo opisati nezaboravno hodočašće.

no images were found

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: