Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Suradnja umirovljenika za iduće izbore – put do jačeg utjecaja

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Suradnja umirovljenika za iduće izbore – put do jačeg utjecaja Požega.eu | Suradnja umirovljenika za iduće izbore – put do jačeg utjecaja

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Gradski odbor Hrvatske stranke umirovljenika Kutjeva na radnom je sastanku raspravljao o aktualnoj situaciji u našem društvu, te predstojećoj sjednici Gradskog vijeća Kutjeva.

Bilo je riječi i o nacrtu prijedloga statuta te stranke pri čemu su dane sugestije vezano uz izbor članova radnih tijela Hrvatske stranke umirovljenika na nacionalnoj razini, a raspravljano je i o financiranju stranke s posebnim naglaskom na županijske, gradske i općinske organizacije HSU-a.

U središtu rasprave bio je prijedlog interventnih mjera za ublažavanje negativnog utjecaja inflacije i rasta cijena na standard i položaj umirovljeničke populacije.

-Predloženo je više olakšavajućih mjera, a sve idu u cilju oslobađanja dijela obaveza ili njihovih smanjivanja za umirovljenike – istakao je predsjednik Gradskog HSU Kutjeva Ante Pavković, te dodao da će stranka prijedloge uputiti Vladi RH s ciljem primjene od početka slijedeće godine.

Ponovno je rečeno da je potrebno uspostaviti bolju suradnju sa Maticom umirovljenika, koja ima podružnice u općinama, gradovima i županijama, kako bi se moglo ostvariti  značajnije sudjelovanje na idućim parlamentarnim izborima čime bi se ojačao utjecaj ove populacije u Hrvatskom saboru.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.