Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Suradnici županice Jozić "lome" se od posla pa nisu stigli više od mjesec dana ažurirati službenu web stranicu!

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Suradnici županice Jozić Požega.eu | Suradnici županice Jozić

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Pisali smo o tome da je s prvim danom Nove 2022. godine stupila je na snagu Odluka o ustrojstvu upravnih tijela Požeško-slavonske županije koju su "blagoslovili" županijski vijećnici.
Umjesto dosadašnjih sedam upravnih odjela prema novom ustroju biti će osam, i to Upravni odjel za gospodarstvo, Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i sport, Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje, Upravni odjel za poslove Župana i Županijske skupštine, Upravni odjel za javne financije, Ured za unutarnju reviziju te Upravni odjel za opću upravu i imovinsko pravne poslove.



Ako "zavirite" u službenu web stranicu županije do dana današnjeg, 7.veljače 2022. na službenim web stranicama stoji ustroj koji više ne postoji. Vode se Upravni odjeli koji više ne postoje te funkcije i imena koja više nisu u "igri", a sigurno je drago nekim pojedincima da se njihovo ime još uvijek negdje spominje pa makar više nisu nitko i ništa.



Među određenim imenima je i bivša pročelnica za gospodarstvo i graditeljstvo Branka Kuba koja je s 31.12.2021. otišla u zasluženu mirovinu.
Još uvijek se na web stranici vodi i Ured županice te Tajništvo što u biti prema novom ustroju ne postoji. Ta dva ureda su objedinjena i djeluju kao jedan ured Upravni odjel za poslove Župana i Županijske skupštine.
Ima još netočnosti za koje se nadamo da će se u što skorije vrijeme ažurirati ili će sve to još malo pričekati radi nečijeg inata i "tihim" riječima… zbog čega da slušamo "pametovanje" medija i da nam oni govore što treba raditi.



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.