Suradnici županice Jozić “lome” se od posla pa nisu stigli više od mjesec dana ažurirati službenu web stranicu!

Autor: D.K.

Pisali smo o tome da je s prvim danom Nove 2022. godine stupila je na snagu Odluka o ustrojstvu upravnih tijela Požeško-slavonske županije koju su “blagoslovili” županijski vijećnici.
Umjesto dosadašnjih sedam upravnih odjela prema novom ustroju biti će osam, i to Upravni odjel za gospodarstvo, Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i sport, Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje, Upravni odjel za poslove Župana i Županijske skupštine, Upravni odjel za javne financije, Ured za unutarnju reviziju te Upravni odjel za opću upravu i imovinsko pravne poslove.

Ako “zavirite” u službenu web stranicu županije do dana današnjeg, 7.veljače 2022. na službenim web stranicama stoji ustroj koji više ne postoji. Vode se Upravni odjeli koji više ne postoje te funkcije i imena koja više nisu u “igri”, a sigurno je drago nekim pojedincima da se njihovo ime još uvijek negdje spominje pa makar više nisu nitko i ništa.

Među određenim imenima je i bivša pročelnica za gospodarstvo i graditeljstvo Branka Kuba koja je s 31.12.2021. otišla u zasluženu mirovinu.
Još uvijek se na web stranici vodi i Ured županice te Tajništvo što u biti prema novom ustroju ne postoji. Ta dva ureda su objedinjena i djeluju kao jedan ured Upravni odjel za poslove Župana i Županijske skupštine.
Ima još netočnosti za koje se nadamo da će se u što skorije vrijeme ažurirati ili će sve to još malo pričekati radi nečijeg inata i “tihim” riječima… zbog čega da slušamo “pametovanje” medija i da nam oni govore što treba raditi.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek