Supernova će imati 18 prodavaonica i ugostiteljski objekt, a za njih je već izdano devet uporabnih dozvola: Najveći prodajni prostor imat će talijanski lanac supermarketa mješovite robe Eurospin!

Autor: Jelenko Topić

Službe Upravnog odjela za gospodarstvo i graditeljstvo Požeško-slavonske županije izdale su do sada devet  uporabnih dozvola za pojedine prodajne prostore novoga trgovačkog centra Supernova, koji se uskoro treba otvoriti na zapadnom izlazu iz grada Požege, točnije pri kraju Zagrebačke ulice.

Sada traju utvrđivanja minimalnih tehničkih uvjeta za prodajne objekte, opremu i sredstva u prodajnim objektima. U sklopu trgovačkog centa Supernova nalaziti će se 18 trgovina i jedan ugostiteljski objekt.

Ovaj odjel je otvoren za sve potrebne informacije u svezi utvrđivanja minimalnih tehničkih i drugih uvjeta koji se odnose na prodajne objekte, opremu i sredstva u prodajnim objektima, te uvjeta za prodaju robe izvan prodavaonica, kao i za utvrđivanje minimalnih uvjeta za rad ugostiteljskih objekata. Stoga se poslovni subjekti se mogu obratiti djelatnicima Upravnog odjela gospodarstvo i graditeljstvo, odnosno njihovog Odsjeka za poduzetništvo, turizam i promet.

Prema našim saznanjima ključan i najveći prodajni prostor imat će talijanski lanac supermarketa mješovite robe Eurospin, što će biti njihov prvi maloprodajni objekt u našoj državi. Osim njih tu će još biti prodavaonice DM, Deishmann, Kik, New yorker, Pepco, Top shop, Tedi, Intersport i  drugi.

Neslužbeno smo saznali da će se ugostiteljski objekt tj. kafić zvati Veco. Ranije je bilo dogovora da će tu biti i samouslužna praonica vozila, no od toga neće biti ništa, a u blizini Supernove takvu praonicu je nedavno otvorila Ina uz svoju tamošnju benzinsku crpku.

Foto: Arhiva, pozega.eu

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88