Sukobljavanje u požeškom zatvoru rezultiralo teškim ranjavanjem, 26-godišnjak nije u životnoj opasnosti

Autor: D.K.

Tabla-zatvora-u-PožegiPOŽEGA – Pokušaja ubojstva u požeškom zatvoru, u srijedu 11.studenog, završio je teškim ranjavanjem 26-godišnjaka koji je hitno prevezen u Opću županijsku bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama koje je zadobio na ruci i prsnom košu.  ali da je zbrinut i van životne opasnostii operiran.

U policijskim izvješću se navodi kako je u srijedu, 11. studenoga 2015. godine, oko 20.30 sati, u Požegi, u Osječkoj ulici, u zatvoru, u prostorijama kuhinje, verbalno su se i tjelesno sukobila dva muškarca starosti 26 i 33 godine prilikom čega je 33-godišnjak oštrim predmetom teško ozlijedio 26-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava.

Na okolnosti pokušaja ubojstva oglasilo se i Ministarstvo pravosuđa koje također potvrđuje sukobljavanje dvojice muškaraca.

-Dana 11. studenoga 2015. godine, oko 20.30 sati, u prostorijama Kaznionice i zatvora u Požegi, došlo je do verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba između dvojice zatvorenika, kojom prilikom je jedan od zatvorenika zadobio teške tjelesne ozljede u predjelu prsišta i lijeve nadlaktice. Ozlijeđenom zatvoreniku promptno je pružena pomoć, te je u 20.50 sati vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu u Požegi. O navedenom događaju je izviještena Policijska postaja Požega, a službenici Ministarstva unutarnjih poslova poduzeli su radnje s ciljem obavljanja očevida. Budući da su podaci o kaznenim djelima i drugi podaci o tijeku izdržavanja kazne zatvora službena i profesionalna tajna, sukladno Zakonu o izvršavanju kazne zatvora, na ostala pitanja Ministarstvo pravosuđa nije u mogućnosti odgovoriti –navodi se u priopćenju Ministarstva pravosuđa.

Više iz kategorije