Sukljanje dima i plamena kroz prozor stana u Babinom viru: Požar uočio prolaznik, a uzrok je vjerojatno zapaljenje informatičkog uređaja

Autor: DK

Mirno nedjeljno prijepodne u požeškom naselju Babin vir oko 10 sati uznemirili su prodorni zvuci sirena oglašavajući požarnu opasnost. Iz zasada neutvrđenih razloga došlo je do požara na sedmom katu jedne tamošnje zgrade, u Ulici Miroslava Krleže 4, a neslužbeno doznajemo da se u trenutku izbijanja požara nije nitko nalazio u tome stanu. Navodno ga koristi neka podstanarka.

Plamen iz toga stana slučajno je primijetio jedan prolaznik vidjevši da suklja dim i vatra kroz prozore stana. On je alarmirao Centar 112, a vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Požege su u veoma kratkom vremenu intervenirali s dva navalna vozila, te jednim vozilom na kojemu su dugačke vatrogasne ljestve kako bi mogli djelovati na tako velikoj visini. Spriječeno je širenje vatre na cijeli stan ali druge stanove u toj zgradi.

Kako smo saznali do požara je najvjerojatnije došlo zbog zapaljenja nekog informatičkog uređaja, a visina štete zasada nije utvrđena.

Daljnja istraga i očevid na mjestu događaja se nastavljaju.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: