Stvaraju li “bube” i “bubice” nervozu kod nekadašnjih požeških političara?!

Autor: D.K.

Višemjesečni, ako ne i višegodišnji rad istražnih organa USKOK-a i PNUSKOK-a koji u posljednje vrijeme, posebno zadnjih dana, sve više dolazi do izražaja s konkretnim mjerama i postupcima, itekako je razlog za nervozu kod nekih bivših i sadašnjih (ne)aktivnih političara i onih koji bi to željeli ponovno postati. Jedan dio njih koji su bili “nestašni” , kršili zakon i propise te mislili da su nedodirljivi, u vrlo kratkom su vremenu, bez puno truda, planirali osigurati si lagodnu budućnost. Pojedinci su bili toliko samouvjereni da su iznad svih i ponašali su se kao gospodari “života i smrti” te se bez njihovog “blagoslova” ništa nije moglo napraviti. U tome su počesto i uspijevali. No ne zadugo jer sitne su ih pogreške dovele do toga da su postali politički gubitnici.

Neki su se zbog audio snimki koje su završile u javnosti, ali i uredima nadležnih tijela morali oprostiti od politike.

Iako se u nekim krugovima šire dezinformacije da su snimke određenih razgovora nastale pomoću uređaja novinara ovog portala to odlučno odbacujemo jer da je doista tako, to sigurno ne bismo tajili.

Eh da, problem su snimke, ali ne samo one koje su puštene u javnost. Što je s onim koje su možda snimljene pomoću modernije tehnologije? Što je s bubicama postavljenim u urede, vozila, salone pretvorene u radne urede dužnosnika i sl.? Za pretpostaviti je da je ta tehnoligija nekima malo veći problem od onih amaterskih snimki.

Nije lako zbog toga biti u neizvijesnosti i stalno razmišljati o čemu se u nekim situacijama razgovaralo. Da takvih mjera ima sve više, svjedici smo na većem broju primjera ovih dana. Hoće li se ispostaviti da su slične radnje odrađivane i u našem užem okruženju?! Taj bismo odgovor brzo trebali dobiti.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot