Strijelci kutjevačkog „Slavonca“ treći put pobjednici

Autor: Jelenko Topić

DSC_5533DONJA OBRIJEŽ – Pakračko Lovačko društvo „Fazan“ bilo je na strelištu Kapetanovo Polje nedaleko Donje Obriježi po peti puta domaćin natjecanja lovaca u gađanju letećih meta- disciplina trap. Nastupilo je stotinjak strijelaca u 12 ekipa od kojih  deset s područja Požeško-slavonske županije, te po jedna iz Vukovarsko- srijemske(Tovarnik) i Varaždinske županije(„Kobac“ Bartolovec), a sa ta dva društva „Fazan“ ima uspostavljenu suradnju kroz koju idu u zajedničke lovove. Natjecanje je nakon pozdravne riječi predsjednika „Fazana“ Josipa Delorencija  otvorio požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

U ekipnoj konkurenciji po treći puta uzastopno pobijedili su strijelci „Slavonca“ iz Kutjeva u sastavu: Željko Starčević, Željko Šilhan. Mijo Perak, Krešimir Šebalj, Ivica Pospišil i Petar Miloš. Dalje slijede „Kobac“ iz Bartoloveca i „Jelen“ iz Lipika, a sve ekipe dobile su pehare.

Kod pojedinaca  prvoplasirani je Mladen Brezovec(„Kobac“ Bartolovec), a drugo i treće mjesto zauzimaju lovci kutjevačkog „Slavonca“ Željko Starčević i Ivica Pospišil.

Boris Janić, član LD „Jelen“ iz Požege i njegov kolega iz istog društva Ante Vitalija najbolji su u fair play, treći je Josip Lesičak iz pakračkog „Fazana“ pa su i njima pripale nagrade organizatora.

Tajnik „Fazana“ Stjepan Špiranec Štef ističe da su potporu organizaciji ovog uspješnog i zanimljivog  natjecanja dali Vinarija Časić iz Pakraca, trgovina „Jelen“ iz Požege, soboslikarski obrt „Špiranec“ iz Požege i butik „M style“ iz Pakraca.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot