Strijelci kutjevačkog „Slavonca“ treći put pobjednici

Autor: Jelenko Topić

DSC_5533DONJA OBRIJEŽ – Pakračko Lovačko društvo „Fazan“ bilo je na strelištu Kapetanovo Polje nedaleko Donje Obriježi po peti puta domaćin natjecanja lovaca u gađanju letećih meta- disciplina trap. Nastupilo je stotinjak strijelaca u 12 ekipa od kojih  deset s područja Požeško-slavonske županije, te po jedna iz Vukovarsko- srijemske(Tovarnik) i Varaždinske županije(„Kobac“ Bartolovec), a sa ta dva društva „Fazan“ ima uspostavljenu suradnju kroz koju idu u zajedničke lovove. Natjecanje je nakon pozdravne riječi predsjednika „Fazana“ Josipa Delorencija  otvorio požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

U ekipnoj konkurenciji po treći puta uzastopno pobijedili su strijelci „Slavonca“ iz Kutjeva u sastavu: Željko Starčević, Željko Šilhan. Mijo Perak, Krešimir Šebalj, Ivica Pospišil i Petar Miloš. Dalje slijede „Kobac“ iz Bartoloveca i „Jelen“ iz Lipika, a sve ekipe dobile su pehare.

Kod pojedinaca  prvoplasirani je Mladen Brezovec(„Kobac“ Bartolovec), a drugo i treće mjesto zauzimaju lovci kutjevačkog „Slavonca“ Željko Starčević i Ivica Pospišil.

Boris Janić, član LD „Jelen“ iz Požege i njegov kolega iz istog društva Ante Vitalija najbolji su u fair play, treći je Josip Lesičak iz pakračkog „Fazana“ pa su i njima pripale nagrade organizatora.

Tajnik „Fazana“ Stjepan Špiranec Štef ističe da su potporu organizaciji ovog uspješnog i zanimljivog  natjecanja dali Vinarija Časić iz Pakraca, trgovina „Jelen“ iz Požege, soboslikarski obrt „Špiranec“ iz Požege i butik „M style“ iz Pakraca.

blank blank

blank blank

blank blank

blank blank

Više iz kategorije

 
blank

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek