STRELIŠTE ČEKA LOVCE: Priključena električna energija u sve objekte

POŽEGA/PLETERNICA – Tijekom prethodnih mjeseci Lovački savez Požeško-slavonske županije predvođen predsjednikom Brankom Bertelovićem provodi akcije na redovitom održavanju tehničke opreme na postrojenjima strelišta u Bzenici pokraj Pleternice, te ređenju zelenih površina unutar njega, a zajedno sa najbližim suradnicima organizirano je priključenje električne energije u objekte strelišta. Kako je poznato do sada je strelište koristilo tu energiju iz lovačkog doma pleterničkog LD „Šljuka“, no sada se radi na instaliranju zasebnog priključka što iziskuje značajna financijska sredstva ovog Lovačkog saveza.   

Sve to je sastavni dio priprema za Državno prvenstvo Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu koje će se održati u Bzenici od 7. do 9. rujna, te Regionalno natjecanje lovaca pet slavonskih županija 19. kolovoza.

Od početka ovoga mjeseca strelište je otvoreno za sve članice Hrvatskog lovačkog saveza koji tu mogu obavljati pripreme za natjecanje i treninge dakako uz prethodnu najavu čelništvu požeškog saveza.

Foto: Arhiva, pozega.eu

0 Comment