Strašan prizor: Motor potpuno izgorio, motociklist prevezen u bolnicu /FOTO/

PLETERNICA – Do neprepoznatljivosti je izgorio motocikl Kawasaki s kojeg je, pod još neutvrđenim okolnostima, pao 36-godišnji motociklist iz Sulkovaca.

-Bilo je više motora koji su protutnjali kroz naše selo. Išli su nenormalnom brzinom, kao da su letjeli zrakom. Pretpostavljao sam da će se njima nešto dogoditi. I eto vidite dogodilo se, pao je jedan s mora – prepričava nam jedan mještanin sela Vesela koji je došao vidjeti što se to dogodilo kilometar dva niše od njegove kuće.

Prema riječima drugog očevidca motorist je nakon pada hodao, bio je u šoku, ruka mu je bila krvava, suvislo je pričao, a ekipa Hitne medicinske pomoći stvorila se u trenutku u prevezla ga u bolnicu. Dijelovi motora razbacani su na sve strane u krugu od gotovo 50 metara.

-Motor je izgorio do ne prepoznatljivosti. Ubrzo su stigli i vatrogasci ali nisu mogli puno učiniti jer je motor do njihovog dolaska već izgorio – prepričava nam mještanka Pleternice

Promet je zatvoren za sav promet na dionici Pleternica-Požega. Prometovanje se kreće obilaznim pravcem preko Gradca i Trapara. Očevid je u tijeku.

Razna su nagađanja oko pada motoriste što ćemo ipak ostaviti policiji da sve očevidom utvrdi.

Ovo je već treća nesreća u zadnjih mjesec dana u kojoj su sudjelovali motociklisti.

Foto: Čitatelj i D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment