Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Stotinu žena požeškog kraja se samoorganizirale i proslavile svoj dan /FOTOGALERIJA/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Stotinu žena požeškog kraja se samoorganizirale i proslavile svoj dan /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Stotinu žena požeškog kraja se samoorganizirale i proslavile svoj dan /FOTOGALERIJA/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Tradicija je nastavljena i ove godine pa je najveća zabava uz Dan žena organizirana u Društvenom domu u Tornju. Okupilo se oko stotinu žena iz više naselja požeškog kraja, a organizatorice te fešte su bile mještanke Vera, Marina i Dubravka Kapl, Draženka Dereš, Antonija Jogun, Slađana Đurić i Ivana Morac. One su si dale dosta truda kako bi pripremile ovu lijepu, ugodnu i veselu noć za koju zasluge ima i peteročlani glazbeni sastav Premium band pod vodstvom Josipa Tilingera.

Svirači su za odlično raspoloženje slavljenica izvodili zanimljiv repertoar sastavljen od najvećih hitova koji su svojom popularnošću raspametili dvoranu, a vesele pjesme i plesa bilo je do kasnih noćnih sati.Sudionice fešte pozdravila je Gordana Kostadinović zaželjevši im dobru zabavu, a ona je zajedno sa svojim suradnicama-organizatoricama gošćama podijelila crvene karanfile i prigodne darove.

Tijekom boći organizirale su i popularnu tombolu u kojoj jer glavni zgoditak bio trodnevni izlet za dvoje u Tuheljskim Toplicama, druga nagrada je bio poklon bon prodavaonice Lisca, a treća poklon bon Kozmetičkog salona Dina iz Požege.

Večeru za sudionice priredilo je Ugostiteljstvo Garfield iz Velike, a nakon večere uz obilje napitaka posluženi su i kolači.

Foto: D. Mirković

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.