Stotinu žena požeškog kraja se samoorganizirale i proslavile svoj dan /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Tradicija je nastavljena i ove godine pa je najveća zabava uz Dan žena organizirana u Društvenom domu u Tornju. Okupilo se oko stotinu žena iz više naselja požeškog kraja, a organizatorice te fešte su bile mještanke Vera, Marina i Dubravka Kapl, Draženka Dereš, Antonija Jogun, Slađana Đurić i Ivana Morac. One su si dale dosta truda kako bi pripremile ovu lijepu, ugodnu i veselu noć za koju zasluge ima i peteročlani glazbeni sastav Premium band pod vodstvom Josipa Tilingera.

Svirači su za odlično raspoloženje slavljenica izvodili zanimljiv repertoar sastavljen od najvećih hitova koji su svojom popularnošću raspametili dvoranu, a vesele pjesme i plesa bilo je do kasnih noćnih sati.

Sudionice fešte pozdravila je Gordana Kostadinović zaželjevši im dobru zabavu, a ona je zajedno sa svojim suradnicama-organizatoricama gošćama podijelila crvene karanfile i prigodne darove.

Tijekom boći organizirale su i popularnu tombolu u kojoj jer glavni zgoditak bio trodnevni izlet za dvoje u Tuheljskim Toplicama, druga nagrada je bio poklon bon prodavaonice Lisca, a treća poklon bon Kozmetičkog salona Dina iz Požege.

Večeru za sudionice priredilo je Ugostiteljstvo Garfield iz Velike, a nakon večere uz obilje napitaka posluženi su i kolači.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88