Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Što je natjeralo prijatelja da prijatelja nasmrt pretuče?!

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

I dok roditelji u nevjerici traže odgovore, a liječnici požeške bolnice se bore za svaku minutu života 21-godišnjeg J.B. iz Eminovaca, mještani ovog prigradskog naselja ne mogu sakriti tugu i šok zbog događaja koji se dogodio u centru Požege na Trgu Sv. Trojstva u noći sa petka na subotu i u kojem je 20-godišnjak nasmrt pretukao 21-godišnjaka iz svog mjesta.

Priveden je 20-godišnji M.K., a tuga i tragedija još su veći jer je riječ o dvojici prijatelja.

-Zajedno su odrastali od malih nogu, samo godinu dana su razlike. Družili su se, dijelili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili - u nevjerici prepričavaju mještani.

J.B. i M.K. dijelili su i travnjak istog nogometnog kluba za koji su obojica igrali, zajedno se borili za svaki bod, trenirali i odlazili na utakmice.

A zajedno su bili te noći za koju teško ozlijeđeni J.B. ni slutio nije da je njihov zadnji zajednički izlazak. Što je nagnalo prijatelja da brutalno cipelari po licu i glavi bespomoćno tijelo svog prijatelja s kojim je odrastao, s kojim je dijelio dječačke i mladenačke dane, a da nije ove kobni noći, zasigurno bi ih dijelili i dalje?!

Što se dogodilo u glavi 20-godišnjaka da je i nakon što je bjesomučno izudarao svog prijatelja i gledajući ga na hladnom parkiralištu kako bespomoćno leži, glumio navodno kako je tu slučajno i da ništa ne zna te "surađivao" s policijom...sve dok nisu pregledane kamere s obližnje zgrade?!

Obitelj J.B. strepi za život svog sina, hrvatskog vojnika koji je ostao u domovini, malom slavonskom selu, dok su ostali članovi obitelji otišli na rad u Njemačku. Prijatelji pretučenog mladića iz osnovne i srednje škole, sumještani i suigrači iz nogometnog kluba su u šoku. Kažu da je jako dobar dečko. Nadaju se da će ga opet viđati u svome selu, u odori hrvatskog vojnika ili na nogometnom terenu. Pokušavaju naći odgovore na brojna pitanja koje zasigurno nikad neće dobiti jer odgovora na pitanje što je natjeralo prijatelja da prijatelja nasmrt pretuče jednostavno nema.

Foto: ilustracijaOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo