Što je imovinsko savjetovanje?

Autor: Požega.EU

kalkulatorImovinsko savjetovanje prvenstveno znači poštivanje osobne situacije  svakog pojedinca, njegovih potreba, mogućnosti, želja i ciljeva. Upravo buduća socijalna sigurnost i čim bolja zaštita prava klijenata glavni je moto imovinskog savjetovanja,moje djelatnosti i mog etičnog kodeksa.

Svim našim čitateljima koji su u dilemi, kako, što i na koji način nudimo mogućnost posredovanja i povezivanja sa provjerenim financijskim stručnjacima koji znaju i mogu dati valjan savjet.

Vaše je samo da nam svoj upit dostavite na e mail. urednik@pozega.eu. Isti ćemo odmah proslijediti našim suradnicima koji će Vas kontaktirati.

Područja savjetovanja:

Obnovljivi izvori energije

Ulaganje u plemenite metale

Stambena štednja

Stambeni krediti

Nenamjenski krediti

Životna osiguranja

Mirovinski fondovi

Dopunsko zdravstveno osiguranje

Tekući računi

Trajni nalozi

Kartice

Cilj nam je pomoći korisnicima,

=Kako ostvariti svoje želje i ciljeve

=Pronaći rješenja za osobnu zaštitu od egzistencijalnih rizika

=Ostvariti pravo na poticaje i smanjiti režije

=Optimizirati i zaštiti svoju imovinu

Činjenica je da danas živimo u novom društvenom uređenju u kojem se nikako ne smijemo osloniti na pomoć drugih, poput države ili EU. Moramo shvatiti kako smo prije svega sami odgovorni za vlastita primanja, osobnu zaštitu od egzistencijalnih rizika, kao i za izgradnju, optimizaciju i zaštitu svoje imovine.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu što sam ga stekao preuzimam kako imovinski savjetnik zadatak ostvariti maksimalno zadovoljstvo klijenata- što mi je osnovni cilj.

Pitanje:

Kako danas ulagati u bilo što kad vidimo kakva je situacija danas?

Odgovor:

Kako će biti sutra ne znamo, al trebamo znati da uvijek može biti gore, ako ne krenemo danas sutra može biti kasno. Zato bolje imati 100 kuna viška na kraju mjeseca nego manjka. Početi ulagati već danas i osigurati bolju budućnost.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot