Stižu vrijedne donacije poplavom pogođenim stanovnicima Pleternice

Autor: D.K.

PLETERNICA – Danas smo zabilježili dolazak veoma vrijedne donacije, koja je primljena i uskladištena u Tehnologijsko-inovacijskom centru u Pleternici, upućena od strane gospodarskih subjekata s područja Grada Buzeta kao i osobnih prijatelja gradonačelnice Antonije Jozić i saborskog zastupnika Franje Lucića.

-Ovo je već ne znam koje vozilo koje dolazi sa donacijama. To je velika donacija koja dolazi iz Istarske pivovare, Grada Buzeta, poduzetika s tog kraja i gradonačelnika Siniše Žulića. Ovom se prilikom želim zahvaliti donatorima na ovoj vrijednoj donaciji koja će biti uručena i proslijeđena na teren. Kao što znate određena područja su pretrpjele velike štete uslijed poplava, u 130 objekata je ušla voda direktno u stambene prostore i danas je takvo stanje da se ti prostori saniraju. Stigli su isušivači kojima saniramo prostore, pokušavamo što prije pomoći ljudima da svoje živote vrate u kolotečinu. Štete su velike, radi se o više milijunskim iznosima. Dragi ljudi iz svih dijelova RH pokazuju svoje srce i dobrotu ali i povezanost svoju povezanost sa Pleternicom – rekla je gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić.

Primljena je donacija u vrijednosti 50 tisuća kuna koja sadržava neophodne potrebne namirnice, vodu za piće, toaletni materijal, i pelene za djecu.

Najavljeno je i za očekvati još ovakvih i sličnih donacija kako od privatnih osoba tako i od tvrtki koje se svakodnevno javljaju čelnicima grada od kojih traže informaciju što je trenutno najpotrebnije.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot