Stižu vrijedne donacije poplavom pogođenim stanovnicima Pleternice

PLETERNICA – Danas smo zabilježili dolazak veoma vrijedne donacije, koja je primljena i uskladištena u Tehnologijsko-inovacijskom centru u Pleternici, upućena od strane gospodarskih subjekata s područja Grada Buzeta kao i osobnih prijatelja gradonačelnice Antonije Jozić i saborskog zastupnika Franje Lucića.

-Ovo je već ne znam koje vozilo koje dolazi sa donacijama. To je velika donacija koja dolazi iz Istarske pivovare, Grada Buzeta, poduzetika s tog kraja i gradonačelnika Siniše Žulića. Ovom se prilikom želim zahvaliti donatorima na ovoj vrijednoj donaciji koja će biti uručena i proslijeđena na teren. Kao što znate određena područja su pretrpjele velike štete uslijed poplava, u 130 objekata je ušla voda direktno u stambene prostore i danas je takvo stanje da se ti prostori saniraju. Stigli su isušivači kojima saniramo prostore, pokušavamo što prije pomoći ljudima da svoje živote vrate u kolotečinu. Štete su velike, radi se o više milijunskim iznosima. Dragi ljudi iz svih dijelova RH pokazuju svoje srce i dobrotu ali i povezanost svoju povezanost sa Pleternicom – rekla je gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić.

Primljena je donacija u vrijednosti 50 tisuća kuna koja sadržava neophodne potrebne namirnice, vodu za piće, toaletni materijal, i pelene za djecu.

Najavljeno je i za očekvati još ovakvih i sličnih donacija kako od privatnih osoba tako i od tvrtki koje se svakodnevno javljaju čelnicima grada od kojih traže informaciju što je trenutno najpotrebnije.

0 Comment

Send a Comment