STIGLI PREKO BARE: Vlatkovčani se druže prije oproštaja i povratka pristiglih u Australiju /FOTO/

Autor: D.K.

SVI SU ZADOVOLJNI SUSRETOM RASELJENIH ŽITELJA SELA POKRAJ ČAGLINA

ZAVRŠJE/VLATKOVAC – Proteklih dana pisali smo o prvom susretu raseljenih žitelja malog sela Vlatkovac u čaglinskom kraju. Okupilo ih se stotinjak iz svih krajeva zemlje, te iz Australije, Njemačke i drugih država.

Najudaljeniji su bračni par Đajić koji žive u Australiji i Marica Modrić rođ. Krištofek.

Zvonko Đajić(64) i supruga mu Nada rođena Dukarić iz Virovitice još su se nakon tog okupljanja zadržali u starom kraju, a boravak i oproštaj priredili su kod obitelji Franje Mihovića, Vlatkovčanina koji dugi niz godina živi u Završju kraj Požege, te je bio jedan od organizatora druženja svojih nekadašnjih suseljana. Tu je bio i Zvonkov brat Ivica koji se prije 25 godina trajno vratio iz Australije i živi u Požegi.

-Još ćemo otići kod rodbine u Vukovar, te u Zagreb, a 16. svibnja slijedi nam povratak u Australiju- kaže Zvonko izražavajući kao i svi ostali sudionici prvog susreta raseljenih Vlatkovčana zadovoljstvo što je to upriličeno, a želja mu je do sa to ponovi dogodine.

Kod Mihovićevih su se družili i pogostili zajedno sa brojnom rodbinom i prijateljima, naravno uz obilje domaćih specijaliteta i dobru kapljicu.

 

 

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88