STIGLI PREKO BARE: Vlatkovčani se druže prije oproštaja i povratka pristiglih u Australiju /FOTO/

Autor: DK

SVI SU ZADOVOLJNI SUSRETOM RASELJENIH ŽITELJA SELA POKRAJ ČAGLINA

ZAVRŠJE/VLATKOVAC – Proteklih dana pisali smo o prvom susretu raseljenih žitelja malog sela Vlatkovac u čaglinskom kraju. Okupilo ih se stotinjak iz svih krajeva zemlje, te iz Australije, Njemačke i drugih država.

Najudaljeniji su bračni par Đajić koji žive u Australiji i Marica Modrić rođ. Krištofek.

blankZvonko Đajić(64) i supruga mu Nada rođena Dukarić iz Virovitice još su se nakon tog okupljanja zadržali u starom kraju, a boravak i oproštaj priredili su kod obitelji Franje Mihovića, Vlatkovčanina koji dugi niz godina živi u Završju kraj Požege, te je bio jedan od organizatora druženja svojih nekadašnjih suseljana. Tu je bio i Zvonkov brat Ivica koji se prije 25 godina trajno vratio iz Australije i živi u Požegi.

blank-Još ćemo otići kod rodbine u Vukovar, te u Zagreb, a 16. svibnja slijedi nam povratak u Australiju- kaže Zvonko izražavajući kao i svi ostali sudionici prvog susreta raseljenih Vlatkovčana zadovoljstvo što je to upriličeno, a želja mu je do sa to ponovi dogodine.

Kod Mihovićevih su se družili i pogostili zajedno sa brojnom rodbinom i prijateljima, naravno uz obilje domaćih specijaliteta i dobru kapljicu.

blank

blank

 

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića