ŠTETE OD DIVLJAČI: Ugovori spašavaju lovce od šteta, te osiguravaju opstojnost udruga

Autor: DK

POŽEGA – Nakon dugogodišnjih pokušaja županijskih lovačkih saveza i Hrvatskog lovačkog saveza u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i drugim državnim institucijama konačno je pronađeno rješenje na razni cijele zemlje za štete na  koje na vozilima naletom pričini divljač, te na divljači zbog naleta vozila na nju.

Na osnovu tog dogovora u Lovačkom savez Požeško-slavonske županije traje potpisivanje ugovora o osiguranju od šteta sa svim članicama tj. lovačkim udrugama i drugim lovozakupnicima.

-To će u velikoj mjeri olakšati rad naših udruga i drugih lovoovlaštenika , te omogućiti  njihov opstanak jer su do sada imali velike izdatke za štete pa je dolazilo u pitanje funkcioniranje udruga dok je nekima zbog sudskih postupaka i visokih šteta od divljači prijetila opasnost da se ugase – kazao nam je Branko Bertelović, predsjednik ovog saveza.

Osim toga čelništvo Lovačkog saveza tj. Branko Bertelović i njegovi suradnici pokrenuli su aktivnosti na uređenju zgrade saveza u Dalmatinskoj ulici u Požegi gdje će se sanirati oštećenja, te obaviti drugi potrebni zahvati.  

Foto: Arhiva, pozega.eu i compas.tv

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »