Stalna ulaganja za viši standard sportaša

Autor: Jelenko Topić

GrabrikPOŽEGA –  Od 1. kolovoza 2014. godine u Požegi djeluje Javna ustanova „Sportski objekti Požega“ kojoj je osnivač grad Požega, a isključivo se bavi upravljanjem i održavanjem  svih sportskih objekata i sportskih terena na području grada. Sjedište joj je u ulici Antuna Kanižlića 14a, a ustanova upravlja ovim objektima: sportska dvorana „Grabrik“, gimnastička dvorana „Sokol“, Sportsko-rekreacijski centar, gradski stadion „Slavonija“, gradska kuglana i gradski bazeni u Požegi, kao i sportskim objektima i terenima u naseljima Vidovci, Požeški Mihaljevci i Golobrci.

-Grad kontinuirano ulaže značajna sredstva u obnovu, izgradnju i rekonstrukciju sportskih objekata i terena- ističe ravnatelj Javne ustanove „Sportski objekti Požega“ dr.sc. Goran Ribičić, te dodaje da objekte i terene koriste sve udruge koje su članovi Požeškog športskog saveza prema kriterijima ranga natjecanja određene sportske razine.

Velikim ulaganjem grada Požege tijekom 2014. godine osposobio je Sportsko-rekreacijski centar u Požegi, poznatiji pod nazivom Rekreacija. Isti je osposobljen za vrhunsku pripremu sportaša u više sportova. Tu je prioritet Škola nogometa, no raspolažu i sa spravama za vježbanje, te dječjim igralištem, a izgrađeno je i opremljeno košarkaško igralište sa svim potrebnim uvjetima za pripremu i održavanje svih košarkaških aktivnosti od najmlađih uzrasta do seniorske kategorije.

Ulaže se nadalje u rekonstrukciju skate parka koji će tako biti u potpunosti  osposobljen i opremljen za daljnje korištenje.

-Uz potporu grada i nadalje ćemo ulagati u poboljšanje standarda sportskih objekata i terena kako bi stvorili bolje uvjete za korisnike- nastavlja Goran Ribičić. U planu je 2015. godine rekonstrukcija gradskog bazena koji bi bio višenamjenski objekt za sportska natjecanja, rekreacijske aktivnosti, rehabilitacijsko-terapijske aktivnosti kao i gradsko kupalište.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: