Sretan završetak: Rano jutros pronađen nestali Jozo Vukoja

Autor: D.K.

blank

Jozo Vukoja koji se iz obiteljske kuće udaljio 8.listopada 2018. godine jutros je pronađen na području Voćina. Kako neslužbeno doznajemo bio je uz cestu i pokušavao stopirati osobni automobil u kojem je bio jedan član HGSS-a iz Virovitice koji je krenuo priključiti se kolegama u akciju pronalaska i njegovog spašavanja.

Podsjetimo, 8. listopada 2018. godine Jozo Vukoja se s osobnim vozilom udaljio iz obiteljske kuće u nepoznatom pravcu. Nešto kasnije njegovo vozilo je pronađenu u Kamenskom Vučjaku u kojem je kako neslužbeno doznajemo ostavio oproštajno pismo. Za njim je istog dana u 14,30 u potragu krenula ekipa požeške Hrvatske gorske službe spašavanja i policijski službenici.

Ovih je dana bilo pretraženo uže područje i putevi uz pomoć 2 potražna psa, 10 članova stanice Požega, 4 člana stanice Orahovica te bespilotnom letjelicom. Potraga je bila zaustavljena u večernjim satima 28. listopada i odmah js 29.listopada od 8 sati nastavilo s potragom. Više od 30 osoba sudjelovalo je u pretraživanju terena (Članovi HGSS Stanice Orahovica, Slavonsku Brod, Novska, Požega, djelatnici MUP-a te Rangeri Parka prirode Papuk). 

Na svu sreću sve je sretno završilo. 

Foto: nestali.hr i HGSS Požega

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića