Središnje parkiralište na požeškom Trgu Svetog Trojstva: U prosjeku mjesečno po jedna nezgoda s vozilima na sreću samo s materijalnom štetom

Autor: Jelenko Topić

Svjedoci smo čestog kvrcanja vozila, ponajprije osobnih automobila, na središnjoj parkirališnoj plohi Trga Svetog Trojstva u Požegi.

Najčešće se to događa prilikom ulaska ili izlaska vozila na parkirališna mjesta uz sjeverni rub parkirališne plohe, a čini se da je razlog tomu nedovoljna iskošenost obilježenih linija za parkirališna mjesta u tom nizu tako da vozači tu malo teže parkiraju. Mnogi se od njih ljute na ovakvo rješenje pa su nam se pritužbama zbog otežanog parkiranja i uskoće parkirališnih mjesta obraćali u više navrata.

Ne želeći ulaziti u odluku stručnjaka da se taj dio parkirališta obilježi na takav način, a ne onako kako je bilo ranije tj. sa većom kosinom linija parkirnih mjesta, teško se oteti dojmu da je upravo novo obilježavanje donijelo za posljedicu česte međusobne udara vozila!

-U vezi vašeg donjeg upita, obavještavamo Vas da je u razdoblju od 1. siječnja prošle godine do 30. lipnja 2020. godine na parkirališnim prostorima na Trgu Svetog Trojstva u Požegi, evidentirano događanje ukupno 18 prometnih nesreća – udara vozila u parkirano vozilo, pri čemu su sve nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu – stoji u odgovoru kojeg smo dobili iz Policijske uprave požeško-slavonske Gorana Matijevića.

Iz ovoga proizlazi da su tu događa prosječno jedna nezgoda svakog mjeseca što nije mala brojka imajući u  vidu prostornu površinu navedenog parkirališta.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88