Središnja proslava „Martinja“ Kutjeva d.d. u čarobnom prostoru „Laube“ u Zagrebu /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Broji poslovni partneri i prijatelji tvrtke Kutjeva d.d. i ovu su, drugu  godinu za redom tradicionalnu manifestaciju Martinja proslavili u Zagrebu čarobnom prostoru „Laube“.

Uz vlasnika Kutjeva d.d. Envera Moralića, i djelatnike te tvrtke dostojni domaćini gostima i uzvanicima su bili članovi uprave te tvrtke Dino Galić i Boro Matijević na čelu s predsjednikom Zlatkom Romićem koji je svima koji se odazvali pozivu na Martinje zaželio dobrodošlicu i da se ugodno osjećaju.

Između ostalih na proslavi Martinja su bili i visoki uzvanici, bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, njegova ekscelencija, veleposlanik Ruske Federacije u Republici Hrvatskoj, njegova ekselencija, veleposlanik Republike Turske u Republici Hrvatskoj, njegova ekscelencija veleposlanik Crne Gore u Republici Hrvatskoj i zamjenik požeško-slavonskog župana Željko Jakopović.

Kulturno-umjetničko društvo Bektež uz prekrasno uređeni starovinski stol na kojem su se nalazila tradicionalna jela svojim je nastupom dočarao običaje kako se nekad bralo grožđe i vino proizvodilo što je plijenilo pozornost svih uzvanika.

Na proslavi Martinja su bili i članovi Povijesne postrojbe Trenkovi panduri, obučeni u svečane odore, koji su ovogodišnjem preuzvišenom vinskom biskupu Dreletu bili od pomoći pri ceremoniji krštenja mošta u vino.

Foto: D. Krstanović

       

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek