“Sposobni” opet zabrljali, a odgovornost opet na gradonačelniku Puljašiću… do kad tako?!?!

Autor: D.K.

Teško je pronaći investiciju u gradu Požegi, a da se za njom ne vuku “repovi” i da je odrađena onako kako treba. Još je teže reći tko je za sve takve i slične marifetluke i propuste osobno odgovoran. Po teoriji hijerarhije, za glavnog krivca se uvijek proglašava čelni čovjek grada Darko Puljašić. No, što je sa stručnim službama ili prvim zamjenikom koji bi trebali preuzeti odgovornost u području poslova koji su im povjereni.

Gdje god da se zagrebe, na puno toga se naiđe pa čak i nezakonitog na što su reagirale službe i institucije i poduzele određene mjere. Mogli bismo puno toga nabrajati o čemu je javnost već upoznata, a prema svemu sudeći, neke će stvari tek izaći na vidjelo. Postavlja se pitanje do kada će sve to na svojim leđima moći nositi gradonačelnik Puljašić ili će pak konačno na odgovornost pozvati neke oko sebe koji sve to iz prikrajka gledaju, trljaju ruke i čekaju da dođe njihov trenutak.

Najnoviji slučaj je zabrana gradnje, odnosno zatvaranje gradilišta pješačkog mosta preko kanala Vučjak u Orljavskoj ulici. Zar i tako jednu od manjih investicija nisu u stanju odraditi onako kako treba uz ishodovanu potrebnu dokumentaciju i prema svim pravilima i propisima.

Nadležne službe su utvrdile da za tu investiciju nema potrebne građevinske dozvole. S tom činjenicom su ostali iznenađeni i u Hrvatskim vodama gdje nisu mogli progledati kroz prste i dozvoliti da se nešto radi na takav način jer su i oni kroz određeno sufinanciranje partner u tom projektu. Točnije rečeno obvezali su se investirati u uređenje korita kanala „Vučjak“ kako bi cjelokupna investicija bila smislena i po dovršetku ljepša za vidjeti.

Bit će zanimljivo doznati tko će snositi odgovornost za sve to, ali i za druge propuste. U grad Požegu smo poslali konkretan upit na koji čekamo odgovor koji ćemo objaviti po primitku. Također očekujemo i od drugih službi odgovore na naš upit.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88