Sportskom ponosu grada Pleternice Josipu Biliću iz Sesveta gradonačelnica Jozić uručila novčanu potporu

Autor: D.K.

Mladom sportašu – karatistu Josipu Biliću iz Sesveta, koji nastupa za Karate-do klub Požegu gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić upriličila je prijem u svom uredu kojom prilikom mu je čestitala na njegovom uspjehu, na Svjetskom prvenstvu u karateu u Portugalu, gdje je pet predstavnika iz Požeško-slavonske županije ostvarilo izvrsne rezultate i donijelo i medalju. Jedan od članova ekipe bio je i Josip Bilić, mladi srednjoškolac Tehničke škole Požega, jedini predstavnik s područja grada Pleternice koji je plasmanom na 5. mjesto svakako osvjetlao obraz i svom gradu. 

Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice

Postići zavidne uspjehe nije lako, za što je potrebno mnogo odricanja i financijskih sredstava. Kako bi čestitala ponosu grada Pleternice, perspektivnom sportašu gradonačelnica Jozić financijski je potpomogla Josipa za troškove odlaska i boravka u Portugalu.

– Danas odmah poslije Dana grada susrela sam se s ovim našim mladićem, sportskim ponosom grada Pleternice. Ovim prijemom čestitala sam mu na uspjesima koje je ostvario u svojoj mladoj sportskoj karijeri. Uručit ćemo mu ovom prilikom i novčani dar da mu pomognemo u troškovima koje je imao za ovo natjecanje. Želim mu puno uspjeha u školi, ali i u ovom dijelu sporta, jer sport je ono što izgrađuje čovjeka, uči ga disciplini, odgovornosti, poštivanju protivnika, fair playu. On je kao čovjek izgradio sebe, ostvario i sportski uspjeh i ja mu na tome čestitam, ali i njegovim roditeljima. Mi kao grad ćemo to uvijek poticati a on je kao mladi karatist ponos grada Pleternice – rekla je pleternička gradonačelnica Antonija Jozić, čestitajući i Josipovom ocu koji ga je dopratio na prijem u Gradsku kuću u Pleternicu.

Josip Bilić, mladi sportaš-karatist

 – Treniram karate već tri godine, svakog tjedna imam tri treninga. Dva puta treniram ovdje u Pleternici, a jednom tjedno trening imam u Požegi. Sada sam prvi puta bio na ovako jednom velikom, europskom natjecanju, gdje su sudjelovale 22 države. U velikoj i oštroj konkurenciji osvojio sam peto mjesto u svojoj kategoriji. Za mene to nije teško, ja to volim – istakao je Josip Bilić, primajući čestitke i potporu od gradonačelnice Jozić.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot