Sportsko druženje u Mjesnom odboru Ciglane

Autor: D.K.

POŽEGA – U organizaciji Pave Kudrića, zauzetog člana u Mjesnom odboru Ciglana i Mire Rašića, inače Gradskog vijećnika u Gradu Požegi, koji je također velikom zauzetošću pomogao organizaciji, održan je ove godine turnir u malom nogometu u tom dijelu grada, u ulici Pavla Radića, na izlazu iz Požege prema Šitnjaku.

Turniru se odazvalo osam ekipa što je veoma prihvatljiva brojka iz razloga jer se kao takva manifestacija održava po prvi puta što je težnja i želja da postane tradicija.

Prekrasan ambijent, uređeno igralište i okoliš uz veoma dobru organizaciju gospodina Kudrića i njegovih prijatelja iz mjesnog odbora samo je potvrda da se za svoje sugrađane i goste može učiniti nešto lijepo i ugodno u ovom dijelu godine kada je sezona godišnjih odmora.

Svojim dolaskom na turnir bili su počašćeni od strane zamjenika gradonačelnika Grada Požege Marija Pilona i Darka Puljašića koji nisu skrivali oduševljenje viđenim prizorom i dobrom organizacijom. Može se samo očekivati da će se od strane gradske uprave ovakve i slične manifestacije podržavati kako bi organiziranost mogla biti još bolja.

Uz igru malog nogometa bio je organiziran i turnir u beli. Kada smo neke od sudionika pitali što očekuju i hoće li pobijediti gotovo da nam je većina odgovorila da nije bitno pobijediti – bitno je sudjelovati i uveličati manifestaciju.

Budući da je i okoliš bio lijepo uređen mjesta za igru pronašli su i oni najmanji koji su sa svojim majkama uveličali hvalevrijednu manifestaciju koja može služiti za primjer i drugim mjesnim odborima.

no images were found

Više iz kategorije