SPORTSKI SUSRETI UMIROVLJENIKA: Pobjednici Požežani, a brestovačka „Orljava“ najbolja u pikadu i kuglanju

Autor: DK

OKUPILO SE OKO 180 UMIROVLJENIKA IZ 11 UDRUGA S PODRUČJA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE

KAPTOL – Matica umirovljenika općine Kaptol bila je pod pokroviteljstvom Požeško-slavonske županije, te uz potporu kaptolačke općine po četvrti puta domaćin 17. Sportskih susreta umirovljenika ove županije tijekom koji su natjecanja u pikadu i šahu održana u Kaptolu, te u kuglanju i streljaštvu u Požegi. Nastupilo je oko 180 sudionika iz svih 11 matica umirovljenika kojima je sjedište u gradovima i općinama.

Sveukupni pobjednik je ekipa Požege koja je primila pehar u trajno vlasništvo, kao i ekipni pobjednici po sportovima brestovačka „Orljava“ u pikadu i kuglanju, Požega u streljaštvu i Jakšić u šahu.

Ivan Ronta, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije

Pojedinačni pobjednici su: u streljaštvu Tomo Karavlah(Požega), pikadu Vesna Karas(Kaptol), šahu Branko Štrk(Pakrac-Lipik) i kuglanju Vlado Turkalj(„Orljava“ Brestovac).

Na početku susreta mješoviti pjevački zbor Matice umirovljenika Kaptol izveo je državnu himnu, a pozdravne riječi uputio je Ivan Ronta, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije.

Josip Soudek, zamjenik načelnika općine Kaptol

-Želim svima puno uspjeha na natjecanju, a općina Kaptol i nadalje će podržavati ovakve aktivnosti umirovljenika – kazao je pozdravljajući ih Josip Soudek, zamjenik načelnika općine Kaptol. Susrete je otvorio požeški župan Alojz Tomašević.

Alojz Tomašević, požeško-slavonski župan

-Vi želite pokazati da još života ima, te mladima dokazati da nikada ne treba stati jer kroz ovo prijateljstvo i druženje potvrđujete da svoje vrijeme dajete jedni za druge – istakao je Tomašević.

Nakon dodjele nagrada nastupio je glazbeni duo „Gold“ pod vodstvom Ivice Kumfa.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: