Snimljen novi spot Garavuša s Kasovcima koji će uskoro ugledati svjetlo dana

Autor: Požega.EU

KUTJEVO – Za pjesmu “Kada te jednom prestanem voljeti”, koju su Garavuše izvele na Aurea festu – Zlatne žice Slavonije 2015., poznate su tamburašice snimile spot koji je sniman pod redateljskom palicom Borisa Sekulića. Inače Garavuše sa redateljem Sekulićem surađuju po četvrti put koji je inače sudjelovao i u snimanju spotova za pjesme “Na kolodvoru”, “Poljubi me” i “Nećemo zauvijek biti mladi”.

Autori pjesme “Kada te jednom prestanem voljeti” su Uršula Tolj i Krunoslav Dražić, a pjesma je snimljena u tonskom studiju Željka Nikolina u Osijeku. Snimatelj spota je Filip Tot, vizažistica Kasandra Draganić, a za frizure je zaslužna Marijeta Vočinkić.

Prilikom snimanja spota Garavušama su pridružili njihovi prijatelji iz tamburaškog sastava Kas. Garavuše i Kas glume zaljubljene parove koji zajedno odluče provesti dan u lunaparku, no dečki se, željni zabave, odvoje od svojih djevojaka pa one kreću u slatku osvetu. Izlazak se pretvori u pravu avanturu koju će dečki dugo pamtiti.

Ovo je već druga suradnja ova dva tamburaška sastava. Prije godinu dana Garavuše su gostovale u spotu Kasovaca za pjesmu “U snovima me voliš više”, a sada je došao red da Kasovci gostuju u spotu Garavuša. Kako izgleda ova suradnja i što se sve događalo u lunaparku moći ćete vidjeti za dva tjedna.

/Foto: Garavuše/

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot