Snimljen novi spot Garavuša s Kasovcima koji će uskoro ugledati svjetlo dana

KUTJEVO – Za pjesmu “Kada te jednom prestanem voljeti”, koju su Garavuše izvele na Aurea festu – Zlatne žice Slavonije 2015., poznate su tamburašice snimile spot koji je sniman pod redateljskom palicom Borisa Sekulića. Inače Garavuše sa redateljem Sekulićem surađuju po četvrti put koji je inače sudjelovao i u snimanju spotova za pjesme “Na kolodvoru”, “Poljubi me” i “Nećemo zauvijek biti mladi”.

Autori pjesme “Kada te jednom prestanem voljeti” su Uršula Tolj i Krunoslav Dražić, a pjesma je snimljena u tonskom studiju Željka Nikolina u Osijeku. Snimatelj spota je Filip Tot, vizažistica Kasandra Draganić, a za frizure je zaslužna Marijeta Vočinkić.

Prilikom snimanja spota Garavušama su pridružili njihovi prijatelji iz tamburaškog sastava Kas. Garavuše i Kas glume zaljubljene parove koji zajedno odluče provesti dan u lunaparku, no dečki se, željni zabave, odvoje od svojih djevojaka pa one kreću u slatku osvetu. Izlazak se pretvori u pravu avanturu koju će dečki dugo pamtiti.

Ovo je već druga suradnja ova dva tamburaška sastava. Prije godinu dana Garavuše su gostovale u spotu Kasovaca za pjesmu “U snovima me voliš više”, a sada je došao red da Kasovci gostuju u spotu Garavuša. Kako izgleda ova suradnja i što se sve događalo u lunaparku moći ćete vidjeti za dva tjedna.

/Foto: Garavuše/

0 Comment

Send a Comment