Smijenjene Gabrijela Matić Duvnjak i Marija Užar

Autor: DK

POŽEGA – Već se duže vremena očekivala promjena rukovodećeg kadra u požeškom Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje, odnosno predstojnice Gabrijele Duvnjak Matić koja kako doznajemo nije opravdala povjerenje mnogih koji su stajali iza nje. Njena se smjena očekivala do koje je došlo tek ovih dana.

Uspjela je “preživjeti” na funkciji predstojnice Područnog ureda u Požegi ali ju prema svemu sudeći kadroviranje koju provodi nova garnitura u Središnjoj službi Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje nije poštedilo.

Prema riječima onih koji su bolji poznavatelji lika i djela Gabrijele Duvnjak Matić odavno je bilo poznato da ona nije dorasla toj funkciji samo što se u pravo vrijeme znala ponašati kako bi se kvalitetno “udomila”, u čemu je uspjela. Kako se ponašala kroz sve ovo vrijeme dobro je i prolazila, a služi li takvo ponašanje na čast pojedincu ili ne ostavljamo neka to drugi sude i prosude. Sve u svemu većina zaposlenika koja radi u Područnom uredu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje s oduševljenjem je prihvatilo vijest o smjeni.

Za vršiteljicu dužnosti predstojnice Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje Područnog ureda u Požegi imenovana je Višnja Tomić Dalić koja će biti na toj funkciji do raspisivanja natječaja. Nakon procedure propisane zakonom imenovat će se predstojnik ili predstojnica tog Područnog ureda ako ne dođe do određenih reorganizacija i u toj instituciji kako se najavljuje.

Jučer je došlo i do smjene u Hrvatskom zavodu za zapošljavnje, Područnom uredu Požega gdje je smijenjena predstojnica Marija Užar. Za vršiteljicu dužnosti u Područnom uredu Požega Hrvatskog zavoda za zapošljavanje imenovana je Jasminka Antunović koja će biti na toj funkciji do raspisivanja i provedbe natječaja na kojem će se izabrati kandidat koji ispunjava tražene uvjete za tu funkciju.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: