Smeće dovezu na njivu i nitko ga neće ukloniti

Autor: Požega Portal

ČAGLIN/MIGALOVCI – Imamo problema vezano uz  imovinske odnose jer Hrvatske šume neće da obeštete vlasnike zemljišta kako bi mogli izgraditi cestu jer tvrde da tražimo visoku cijenu –ističe Nataša Lašak vlasnica obiteljskog gospodarstva u Migalovcima i žali se jer im navoze smeće na zemljište i to nitko  neće očistiti, niti iskopati kanale kako bi se sve to sredilo.

Ona je prekopala cestu na svome zemljištu tako da nema više prolaza nikakvih prometnih sredstava.

-Komunalni redar  općine Čaglin se neće nikome zamjeriti pa ne podnosimo nikome prijavu, a zbog svega imamo štete na našim površinama jer su nam uništeni ekološki nasadi.

Nesporazumi su sve neći zbog toga smeća između mene i Hrvatskih šuma. Ne dozvoljavam prolaz preko privatnog vlasništva – zaključuje Nataša Lašak i upozorava da su nasadi pod biljkom kockavicom prošle godine zbog smeća i otpadnih voda imali smanjene prinose za dvije trećine. Upozorava da je 18.veljače ove godine s područja Čaglina i Migalovaca istrešeno nekoliko cisterni kemikalija iz kupatila  i gnoja iz septičkih jama. Izašli su vodočuvari, zasada ništa nije poduzeto, pa najavljuje pravnu borbu protiv odgovornih.

(Foto: čitatelj)

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: