Složnost mještana Drškovaca rezultat brojnih aktivnosti i odrađenih akcija

Autor: D.K.

DRŠKOVCI – Mještani požeškog prigradskog naselja Drškovaca pokušavaju da sastanci s čelnicima grada Požege prijeđu u tradiciju na kraju sezone kada su privedeni okončani svi oni radovi koji su bili planirani i odrađeni,a na ponos svih mještana tog sela.

Ovih je dana sastanku Vijeća Mjesnog odbora Drškovci bio nazočan i gradonačelnik Požege Vedran Neferović sa svojim zamjenikom marijom Pilonom na kojem su se prezentirale sve odrađene aktivnosti ali i ono što nije učinjeno u odnosu na planirano.

Predsjednik Mjesnog odbora Željko Begović, prilikom kratkog izlaganja iznio je sve što se u selu napravilo zahvaljujući čelnicima grada Požege na svim potporama i podrškama nadajući se da u narednoj godini neće izostati potrebita pomoć u provođenju planiranih radova i projekata.

– Zahvalni smo Gradu Požegi što nam je ove godine pomogao oko provođenja zacrtanih aktivnosti u selu, posebno oko nastavka uređenja mjesnoga doma koji je danas doista jedan lijepi objekt kakvim bi se ponosila i veća mjesta od Drškovaca. Ostaje nam problem s nogostupom koji je prijeko potreban zbog velikog broja djece u našem selu kojih ima preko 70 – rekao je predsjednik Mjesnog odbora Željko Begović dodajući kako je nogostup potreban kroz cijelo selo jer se djeca kreću nogostupom a vidljivo je da ima svakakvih vozača i jako puno vozila koja prolaze kroz selo.

-Prava je sreća što do sada što nismo imali stradanja djece u prometu iz kojeg razloga i apelira da se što prije krene rješavanje i izgradnja nogostupa, dok nije netko od djece nije stradao – istakao je Begović.

Susretljivost gradonačelnika Neferovića s mještanima Drškovaca bila je veoma vidljiva iz kojeg se razloga može i očekivati veća pomoć grada Požege.

– Grad Požega će vas pratiti i dalje. Ovisno o proračunskim mogućnostima, rješavat ćemo, postupno, svake godine po malo preostale probleme i vaše prioritete u Drškovcima. Ova godina, nažalost, zbog dobro vam znanih razloga, i Vladine odluke o drukčijem načinu obračuna poreza dohodak, ostali smo bez značajnih sredstava u proračunu, nismo mogli odraditi sve zacrtano u gradu, pa tako ni kod vas. No, siguran sam da će iduća godina po tom pitanju biti puno bolja. Na našu pomoć uvijek možete računati – rekao je gradonačelnik Neferović.

Za očekivati je da će se sa brojnim aktivnostima i infrastrukturnim radovima, kojih u planu ima jako puno i na dobrovoljnoj bazi, započeti odmah dok “ševa zapjeva”, rekao nam je jedan mještanin Drškovaca.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot