Složnost mještana Drškovaca rezultat brojnih aktivnosti i odrađenih akcija

Autor: DK

DRŠKOVCI – Mještani požeškog prigradskog naselja Drškovaca pokušavaju da sastanci s čelnicima grada Požege prijeđu u tradiciju na kraju sezone kada su privedeni okončani svi oni radovi koji su bili planirani i odrađeni,a na ponos svih mještana tog sela.

Ovih je dana sastanku Vijeća Mjesnog odbora Drškovci bio nazočan i gradonačelnik Požege Vedran Neferović sa svojim zamjenikom marijom Pilonom na kojem su se prezentirale sve odrađene aktivnosti ali i ono što nije učinjeno u odnosu na planirano.

Predsjednik Mjesnog odbora Željko Begović, prilikom kratkog izlaganja iznio je sve što se u selu napravilo zahvaljujući čelnicima grada Požege na svim potporama i podrškama nadajući se da u narednoj godini neće izostati potrebita pomoć u provođenju planiranih radova i projekata.

– Zahvalni smo Gradu Požegi što nam je ove godine pomogao oko provođenja zacrtanih aktivnosti u selu, posebno oko nastavka uređenja mjesnoga doma koji je danas doista jedan lijepi objekt kakvim bi se ponosila i veća mjesta od Drškovaca. Ostaje nam problem s nogostupom koji je prijeko potreban zbog velikog broja djece u našem selu kojih ima preko 70 – rekao je predsjednik Mjesnog odbora Željko Begović dodajući kako je nogostup potreban kroz cijelo selo jer se djeca kreću nogostupom a vidljivo je da ima svakakvih vozača i jako puno vozila koja prolaze kroz selo.

-Prava je sreća što do sada što nismo imali stradanja djece u prometu iz kojeg razloga i apelira da se što prije krene rješavanje i izgradnja nogostupa, dok nije netko od djece nije stradao – istakao je Begović.

Susretljivost gradonačelnika Neferovića s mještanima Drškovaca bila je veoma vidljiva iz kojeg se razloga može i očekivati veća pomoć grada Požege.

– Grad Požega će vas pratiti i dalje. Ovisno o proračunskim mogućnostima, rješavat ćemo, postupno, svake godine po malo preostale probleme i vaše prioritete u Drškovcima. Ova godina, nažalost, zbog dobro vam znanih razloga, i Vladine odluke o drukčijem načinu obračuna poreza dohodak, ostali smo bez značajnih sredstava u proračunu, nismo mogli odraditi sve zacrtano u gradu, pa tako ni kod vas. No, siguran sam da će iduća godina po tom pitanju biti puno bolja. Na našu pomoć uvijek možete računati – rekao je gradonačelnik Neferović.

Za očekivati je da će se sa brojnim aktivnostima i infrastrukturnim radovima, kojih u planu ima jako puno i na dobrovoljnoj bazi, započeti odmah dok “ševa zapjeva”, rekao nam je jedan mještanin Drškovaca.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: