Slobodan Manović novi predsjednik

Autor: D.K.

POŽEGA – Na izbornoj skupštini Županijskog odbora mladeži HDZ-a Požeško-slavonske županije svih 70 izaslanika jednoglasno je izabralo novog predsjednika ŽO Mladeži i dugogodišnjeg člana mladeži, Slobodana Manovića.

Slobodan Manović, rođen 21. rujna 1984. godine, diplomirani je ekonomist trenutno zaposlen na mjestu voditelja računovodstva u Hitnoj medicinskoj pomoći Požega. Budući da je dosta aktivna, pouzdana, ambiciozna i zauzeta osoba ne treba sumnjati u spospobnost vođenja jedne političke organizacija koja svakim danom broji sve više članova. Izrazita komunikativnost, snalažljivost, odnos i pristup prema drugima samo će doprinijeti odgovornom radu i obnašanju funkcije na koju je izabran.

Za tajnicu ŽO mladeži HDZ-a novoizabrana je Matea Čeliković dok su predsjedništvo izabrani Nikolina Nikolaš, Mile Raič, Hrvoje Banožić i Goran Rek.

Na Izbornoj skupštini, uz izaslanike, bili su i nazočni Alojz Tomašević,  župan Požeško-slavonski, Franjo Lucić,  predsjednik Županijskog odbora HDZ-a,  Ferdinand Troha, zamjenik župana i Ante Šolić – predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Požege koji su dosadašnjem predsjeniku Ivanu Matijeviću zahvalili na požrtvovnom i predanom radu. Novo izabranom vodstvu zaželjeli sreću u daljnjem radu uz naglasak da će mladež HDZ-a uvijek, kao i do sada, imati punu podršku Županijskog odbora HDZ-a.

Više iz kategorije