Slijetanje u korito rijeke Orljave, upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, vrijeđanje policijskih službenika…

Autor: D.K.

POŽEGA – Požeški policijski službenici proteklog su vikenda imali pune ruke posla što je vidljivo iz izvješća Policijske uprave požeško-slavonske kojeg smo primili.

U petak, 14. listopada 2016. godine, oko 21.45 sati, u Čaglinu, u Ulici kralja Tomislava, u ugostiteljskom objektu, 42-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,98 promila vikao i galamio na 20-godišnju djelatnicu zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prilikom postupanja policijskih službenika, u nedjelju je, 16. listopada 2016. godine, oko 15 sati, u Požegi, u Ulici Hrvatskih branitelja, 37-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,50 promila,  omalovažavao ih je i vrijeđao. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Policijski službenici koji su radili u prometu, također su imali nekoliko postupanja. U petak, 14. listopada 2016. godine, oko 19.25 sati, u mjestu Potočani, prilikom kontrole prometa zatekli su 37-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,80 promila i prije stjecanja prava na upravljanje, vozio „Audi“, požeških registarskih oznaka. Pet minuta iza ponoći , u subotu, 15. listopada 2016. godine, u Požegi, u Zrinskoj ulici, u prometu je zatečen 42-godišnjak kako upravlja osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,71 promila. Počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

U subotu, 15. listopada 2016. godine, oko 22 sata, u mjestu Vidovci, u Ulici Vilima Korajca, 18-godišnjakinja koja je prije stjecanja prava na upravljanje upravljala teretnim automobilom marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, nekorištenjem svjetala na vozilu i dolaskom do blagog zavoja sletjela je s kolnika u korito rijeke Orljave. Protiv nje slijedi prekršajni nalog.   

Tijekom proteklog vikenda dogodila su se i tri bijega s mjesta prometne nesreće i to u Požegi u ulicama dr. Franje Tuđmana, Augusta Cesarca i Osječkoj dok je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom zabilježena u Požegi, u Županijskoj ulici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: