Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

SLIJEDI ZANIMLJIVO DOGAĐANJE: Požežani ovog vikenda organiziraju sajam poljoprivredne mehanizacije u Osijeku

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Plakat

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | SLIJEDI ZANIMLJIVO DOGAĐANJE: Požežani ovog vikenda organiziraju sajam poljoprivredne mehanizacije u Osijeku Požega.eu | SLIJEDI ZANIMLJIVO DOGAĐANJE: Požežani ovog vikenda organiziraju sajam poljoprivredne mehanizacije u Osijeku

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Plakat

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u Hrvatskoj sa sjedištem u Požegi, kao organizator događaja, objavila je datum održavanja 11. po redu sajma poljoprivredne mehanizacije FarmShow Osijek.
Najavljeno je da će se održati od 7. do 9. lipnja uz besplatan ulaz za sve posjetitelje, a lokacija događaja je na starom mjestu tj. Sportsko zračnoj luci Osijek - Čepin.
Tijekom tri dana održavanja ove manifestacije posjetiteljima će biti prezentirane najnovije tehnologije u poljoprivredi počevši od precizne poljoprivrede, dronova za pregled polja, sustava navodnjavanja, skladištenja i prerade do alata za vrt.
Svečano otvorenje održat će se u prvoga dana sajma u 10 sati, a već dobro poznata utrka ubrzanja traktora predviđena je za 9. lipnja u 14 sati kojom prilikom će snage odmjeriti vodeći brendovi poljoprivredne mehanizacije.
-Ovo je prvi sajam u nas specijaliziran upravo za mehanizatore, no mogu se vidjeti i sjemenske kuće, proizvođači zaštitnih sredstava, gnojiva, ali i pogledati pokusna polja te prikaz rada strojeva – poručili su organizatori sajma.
Radno vrijeme sajma FarmShow-a je u petak od 10 do 18 sati, te u subotu i nedjelju od 9 do 18 sati.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.