Slaveći 40. rođendan potpredsjednik NK „Graničar“ iz Zagrađa Bruno Horvat počastio igrače i upravu-oni mu darivali loptu sa svojim potpisima

Autor: Jelenko Topić

Nakon napornog posljednjeg treninga pred gostovanje u Rajsavcu protiv tamošnjeg Dinama igrača i stručni stožer Nogometnog kluba Graničar iz Zagrađa, koji nastupa u Prvoj županijskoj ligi, zadržali su se u klupskim prostorijama, a tu su pristigli članovi uprave kluba i još neki uzvanici.

Razlog je jednostavan – potpredsjednik Graničara Bruno Horvat slavio je 40. rođendan počastivši tim povodom Zagrađane i svoje goste obilatom trpezom i dobrom kapljicom. Pri tome se poštivala socijalna distanca među prisutnima tako da nije bilo nikakvih bliskih kontakata.

-Došao sam s ljubavlju među ove ljude prije dvije godine, ovdje je pravo prijateljstvo i zajedništvo koji se ne mogu platiti nikakvim novcem – kazao je okupljenima vidno zadovoljan i raspoložen slavljenik Bruno Horvat zahvalivši im na dolasku, a dodao je da ovdašnje ljude krase graničarski ponos i tradicija.

Oni mu nisu ostali dužni. Pomoćni trener seniorske momčadi Karlo Srdarević uručio je Bruni nogometnu loptu sa potpisima igrača, trenera i članova uprave.

Zajedno su se družili i ugodno razgovarali uz zvuke tamburaških pjesama, a mladi su usput zaigrali pikado u društvenoj prostoriji Graničara.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek