Slastičarna Aroma; Činimo sve kako bi naši gosti uvijek bili zadovoljni

Autor: D.K.

POŽEGA – Poznata slastičarna Aroma koja je u vlasništvu Muarema Alitija uvijek prati najnovije trendove osluškujući sve ono što vjerni i stalni gosti predlažu i od njih očekuju. Uvijek se nastoji prilagoditi ugodna atmosfera svima onima koji rado dolaze u taj nadaleko poznati objekt.

-Moramo učiniti što ljepši ugođaj svojim gostima kako bi im kušanje naših proizvoda, sladoleda, kolača, limunade i svih drugih osvježavajućih napitaka bilo što ugodnije. U kvalitetu naših proizvoda nema razloga za sumnjati. Sve se vidi po broju naših stalnih gostiju koji nam svakodnevno dolaze a svakodneno vidimo i nova lica koji dolaze u Požegu i koji su čuli za nas i našu slastičarnu. U nas svi imaju povjerenje, mi kao obitelj ovdje živimo kroz mnoge generacije što je još jedna potvrda o nama kao ljudima – rekao nam je gospodin Muarem.

Danas smo zatekli vlasnika Arome gospodina Muarema kako se osobno angažirao i kako mijenja vanjsku reklamu na objektu. To je rad na visini u što se mnogi ne bi usudili.

Podsjetimo, slastičarna Aroma ima dugu tradiciju koja se prenosi s koljena na koljeno još iz davne 1923. godine u kojoj se, slobodno se može reći, mogu uvijek kušati najbolji sladoledi i kolači koji se prave po starom tradicijskoj recepturi.

-Radim sa mojim sinovima Bekimom, Zurapom-Zukijem i Amiro, rade i njihove obitelji. Obiteljski radimo otvorenog i uvijek raspoloženog srca. Danas je teško vrijeme i samo se tako može opstati i sačuvati tradicija i kvaliteta – na kraju zaključuje gospodin Muarem. 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot