Skupštine pod vedrim nebom ili nekom nadstrešnicom, ali uz smanjen broj sudionika

Autor: Jelenko Topić

-Skupština će biti organizirana uz strogo propisane mjere sprečavanja virusa covid 19. Održati će se na otvorenom prostoru uz propisane mjere i obavezu nošenja zaštitne maske – stoji na pozivu jedne lovačke udruge za godišnju skupštinu koja se održava ovih dana u pleterničkom kraju.

Slične skupove sve češće organiziraju i druge udruge poštujući na taj način svoju zakonsku obavezu da jednom godišnje po svome statutu održe izvještajnu skupštinu sa prihvaćanjem izvješća o radu kroz proteklu godinu i donošenjem planova za slijedeću godinu dana.

Epidemija korona virusa učinila je svoje pa su mnoge udruge mjesecima odgađale održavanje skupština tijekom prošle godine, te prvim mjesecima ove godine. No, imajući u vidu zakonske propise čelništva udruga su odlučile organizirati skupštine i zadovoljiti zakonsku formu, dakako prilagodivši je sadašnjim epidemiološkim uvjetima. Proteklih tjedana, kao i ovih ispred nas godišnje skupštine imala su tako dobrovoljna vatrogasna društva, lovačke udruge i drugi.

Broj prisutnih članova su ograničili na propisanu razinu, među njima se osigura razmak, a skupštine se  po mogućnosti u većini slučajeva održavaju na otvorenim prostorima.

Mnogi to sada koriste jer je ugodno i toplo vrijeme, a u niz objekata postoje natkriveni prostori kao što su nadstrešnice, tende i slično pa se skupovi mogu održati čak i u uvjetima kada pada kiša.

Foto: Ilustracija

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88