Skupštine HVIDR-e Požega prihvatila sva izvješća i donijela planove za daljnje aktivnosti

Autor: Jelenko Topić

Zbog  zbog novonastale epidemiološke situacije uzrokovane COVID-19 virusom redvna izvještajna skupština Hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata(HVIDR)  Požega održana je uz strogo pridržavanje mjera koje je propisao Stožer civilne zaštite.

Na početku skupa intonirana je državna himna “Lijepa naša Domovino” i minutom šutnje odana počast u spomen na sve poginule i umrle hrvatske branitelje i članove udruge. U uvodnom dijelu nazočnima se obratio predsjednik udruge Tomo Vrhovac, te je podnio izvješće o radu za prošlu godinu kao i izvješće o financijskom poslovanju Udruge.

Predsjednik Nadzornog odbora Vladimir Mihalj podnio je izvješće o radu Nadzornog odbora koji je utvrdio kako nije bilo napravilnosti u radu, a Tomo Karavlah predsjednik Suda časti podnio je Izvješće o radu toga tijela, kojim je konstatirano kako tijekom 2019. godine nije bilo podnesenih prijava za stegovni postupak.

Nakon kraće rasprave, sva izvješća su jednoglasno usvojena, te su usvajenju plana i programa, te financijskog plana za slijedeću godinu, koji su također usvojeni.

Skupštini se obratio Stipan Grgić predsjednik Županijske zajednice udruga HVIDR-a Požeško-slavonske županije.

-Udruga HVIDR-a Požega osnovana je 1992 godine  jedna je od najstarijih braniteljskih udruga na području grada Požege. Iz izvješća o radu vidljvo je da ste u protekloj godini imali dosta aktivnosti  pa  možete biti primjer  kako se željom , radom i zalaganjem mogu postići zacrtani ciljevi – istakao je Stipan Grgić.

Foto: Arhiva, pozega.eu

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88