Skupština ruševačke udruge „Put istina i život“ produljila mandat čelništvu za još četiri godine

Autor: Jelenko Topić

Udruga građana “Put, istina i život” iz Ruševa održala je četvrtu redovitu godišnju izvještajnu skupštinu, koja je ujedno bila i izborna zbog isteka mandata članova tijela upravljanja. Dana su izvješća o radu za prošlu godinu, koja su jednoglasno prihvaćena.

Donijet je plan rada za preostali dio 2021. godine, a on uključuje održavanje Iššijade i Diljske gljivarijade, a u planu je i nastavak aktivnosti oko rasadnika starih sorti u Djedina Rijeci i uređenja zgrade bivše općine u Ruševu.

Kako je ovo bila i izborna skupština, razriješeno je staro vodstvo, a potom se prešlo na izbor novoga. Do promjena nije došlo, novi mandat dobili su predsjednica Andrijana Plavi, potpredsjednik Ivan Brkanović, tajnik Blaž Arežina, blagajnik Branko Plavi, članovi Izvršnog odbora Milan Klobučar, Zdravko Brnjarski, Ivan Buturac, Zoran Buturac, Željko Emić, Sanja Emić i Alen Krajtner, članovi Nadzornog odbora Zlatko Vuzem, Zvonko Josipović i Ankica Vuzem, te Suda časti Andrija Vuzem, Gordana Miloš i Vesna Josipović.

Na kraju skupštine prisutnima su se obratili načelnik općine Čaglin Dalibor Bardač, pročelnik Poljoprivrednog odjela Veleučilišta u Požegi dr. sc. Josip Mesić, bivši požeško-slavonski dožupan Željko Josipović, predsjednik HPD-a Sokolovac Bruno Horvat, predsjednik Udruge za sport i rekreaciju Josip Knežević iz Ljeskovice Josip Tušek, predsjednik Odbora za zaštitu i uređenje Sovskog jezera Zdenko Poljaković i tajnica KUD-a Svilenka iz Buka Kornelija Hel.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot