Skupina lovaca udruge „Sv. Hubert“ druženjem proslavila svog zaštitnika čije ime nosi udruga /FOTO/

POŽEGA – Svog zaštitnika Sv. Huberta na Požeškoj gori, točnije pokraj sela Gradski Vrhovci gdje imaju strelište sa pratećim objektima, proslavila je skupina lovaca požeške lovačke udruge“Sv. Hubert“. Udruga okuplja oko 170 članova, no jedna manja skupina vlastitim je radom i sredstvima kupila zemljište, te na njemu  izgradila strelište za glinene golubove i prateće objekte stvorivši tako uvjete za česta okupljanja i druženja.

U prigodi blagdana zaštitnika lovaca domaćini su bili Vladimir Budimlić i Milorad Grabusin, a tu su se još našle njihove kolege Vladimir Smoljanović, Čedo Ćulibrk, Blagoja Vuksanović, kao i brojni njihovi prijatelji među kojima je bio Željko Rajčević, predsjednik Mjesnog odbora Gradski Vrhovci, te lovci iz sedam prijateljskih lovačkih društava požeškog kraja čija lovišta domaćini pohode dolazeći u lov jer „Sv. Hubert“ je udruga koja nema svoje lovište.

Druženje je uz bogatu trpezu i obilje dobrih vina potrajalo cijelo popodne, a Mile Ivanović iz Završja i Milenko Vukomanović Mišo iz Stare Lipe za njihovo dobro raspoloženje zasvirali su harmonike pa su se mogle čuti brojne pjesme iz proteklih desetljeća.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment